Hakan Şükür'e Lig TV şoku

Galatasaray ve Milli Takım'ın eski futbolcularından, milletvekili Hakan Şükür'ün Lig TV'deki görevine son verildi.Kısa bir süre önce Ak Parti'den istifa eden Şükür, Twitter hesabından; "TMSF öncesi başladığım ve yorumlarımla katkı sağladığım Digitürk (Lig

Hakan Şükür'e Lig TV şoku

Galatasaray ve Milli Takım'ın eski futbolcularından, milletvekili Hakan Şükür'ün Lig TV'deki görevine son verildi.

Kısa bir süre önce Ak Parti'den istifa eden Şükür, Twitter hesabından; "TMSF öncesi başladığım ve yorumlarımla katkı sağladığım Digitürk (Ligtv) ile bugün itibariyle yollarımız ayrıldığını öğrendim. Bu güzel aileye ve futbolseverlere teşekkür ederim" yazarak ayrılığı açıkladı.

2008 yılında TRT ile yaptığı anlaşmayla yorumculuk kariyerine başlayan Hakan Şükür, milletvekili seçildikten sonra TRT'deki görevini bırakmıştı. Mustafa Denizli'nin ayrılmasının ardından Lig TV'ye geçen Şükür, Maraton programında kamera karşısına çıkıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor