Hakan Şükür ve Peker bir arada!

Radikal yazarı Kenan Başaran, bugün gazetesinin internet sitesinde yayınlanan "Aynı denizde yüzmüşüz biz" başlıklı yazısında Şike Operasyonunu konu edindi.Gazeteciler.com'un derlediği habere göre, "Soruşturmanın sadece bir yıllık bir sürece hapsedilmesine

Hakan Şükür ve Peker bir arada!

Radikal yazarı Kenan Başaran, bugün gazetesinin internet sitesinde yayınlanan "Aynı denizde yüzmüşüz biz" başlıklı yazısında Şike Operasyonunu konu edindi.

Gazeteciler.com'un derlediği habere göre, "Soruşturmanın sadece bir yıllık bir sürece hapsedilmesine karşı çıkalım. Zira hiç kimse masum değil bu oyunda! 80'leri 90'ları geçtim, 2000'lerdeki şaibeler ortada duruyor." diyen Başaran, AK Parti'nin çiçeği burnunda milletvekili Hakan Şükür'ün sözlerine ise tokat gibi bir yanıt verdi.

MİLLETVEKİLİ HAKAN ŞÜKÜR NE DEMİŞTİ ?
Bu arada, vekilimiz Hakan Şükür'ün açıklaması beni şaşırttı. Şöyle diyor: "Benim çok değerli arkadaşlarım var, çocukluğumuzu beraber geçirdiğimiz. Ama ben sporculuk hayatımda hep yalnız kalmayı tercih ediyordum çünkü, çok içli dışlı olduğunuz zaman bazı şeylerden ister istemez belki tehditle belki başka şeylerle işin içinde olabilirsiniz."

BAKALIM BU FOTOĞRAFA NE DİYECEK?
"Şükür'ün sözünü ettiği arkadaş Bülent Uygun" diye devam eden Başaran, Uygun ile yaptığı röportajı ve Hakan Şükür'ü zora sokacak o fotoğrafı da şöyle anlattı:

İş ortaklığı da var. Uygun, kendisiyle yaptığım bir röportajda daha önce futbolda şike iddialarına adı karışan Sedat Peker ile gurur duyduğunu açık açık söylemişti.

Hakan Şükür, futbol dünyasında yalnız olduğunu söylüyor ama arşivler de orada. Şükür ve Peker'in 'aynı denizde' 'beraber yüzdük'leri görülüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor