Hakan Şükür ilk mitingini yaptı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından seçim startının verilmesi dolayısıyla Bağcılar Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hakan Şükür halkın ilgisi karşısında heyecanlandığını kaydederek, ''Biz futbol oynadığımı

Hakan Şükür ilk mitingini yaptı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından seçim startının verilmesi dolayısıyla Bağcılar Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hakan Şükür halkın ilgisi karşısında heyecanlandığını kaydederek, ''Biz futbol oynadığımız dönemde zorluklardan çok büyük başarılar çıkardık.

 

AK Parti de halkın arasından doğan bir parti. Ben bunu gördüğüm için buradayım. Onlarla beraber olmak için, sosyal olmak için böyle bir şeyi tercih ettim. Umarım memleketimiz için hayırlı olur'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler