Hakan Şükür büyük oynuyor

Hakan Şükür dün Kocaeli'de katıldığı bir törende milletvekili adaylığına 'yeşil ışık' yaktı. Fanatik gazetesi'nde bugün yeralan bir başka haberde ise Şükür'ün Futbol Federasyonu Başkanlığı için hazırlandığı öne sürüldü.Başiskele Belediyesinde "Eğitim Her

Hakan Şükür büyük oynuyor

Hakan Şükür dün Kocaeli'de katıldığı bir törende milletvekili adaylığına 'yeşil ışık' yaktı. Fanatik gazetesi'nde bugün yeralan bir başka haberde ise Şükür'ün Futbol Federasyonu Başkanlığı için hazırlandığı öne sürüldü.

Başiskele Belediyesinde "Eğitim Her Engeli Aşar" projesi kapsamında yapılacak Engelliler Kampüsü protokol töreninde konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, "Salon buradan daha iyi görünüyormuş" diyerek espri yaptı.

Lokman Ayva, projelerine katkısından dolayı eski Milli Futbolcu Hakan Şükür’e teşekkür ederek, "Sayın Başbakanımızın kadrosunda yer almaktan mutluyum, çok sevinçliyim, ona layık olmaya çalışıyorum. Arzu ediyorum ki, Tayyip Bey Hakan Şükür’ü de kadrosuna alır" diye konuştu.

Hakan Şükür ise "Sevgili dostum, ağabeyim Lokman Ayva’ya beni böyle bir projenin içine dahil ettiği için çok teşekkür ediyorum" diyerek, bu kadroda yer aldığı için büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Şükür, şöyle konuştu:

"Kıyıdan köşeden bir hizmetimiz oluyorsa, bu bize mutluluk verir. Özürlü kardeşlerimizin arasında olan bir insanım, evim böyle bir merkeze çok yakın. Fırsat buldukça yanlarında oluyorum. Ailelerin meşakkatli durumlarına, fedakarca davranışlarına da şahit oluyorum."

-ŞÜKÜR’ÜN SİYASETE ATILMASI-

 AA muhabirinin sorularını yanıtlayan eski Milli Futbolcu Hakan Şükür, "Milletvekili Lokman Ayva’nın konuşmasında yer verdiği siyasete atılması yönündeki daveti nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Sayın vekilimiz Lokman Ayva ağabeyim gönlünden geçeni söyledi. Siyaset konusunda kadronun içinde olmam gerekliliğini dile getirdi. Tabi kadroda olmak değil, memlekete her anlamda hizmet edebilmek önemli. Hem onun gönlüne, hem emeğine, engelliler için verdiği çabaya büyük saygı duyuyorum.

Bu çabanın pek çok vekil ve büyüğümüz tarafından sıklıkla yapıldığını gördüğüm için ayrı bir mutluluk duyuyorum. Olmayacağım anlamına gelmez, böyle güzel bir görevi, ülkeme hizmet etmeyi bir onur sayarım. Ama şimdilik kendime ait projelerim var. Umarım onlar gerçekleşir. Güzel şeyler yapmak istiyorum, hem hayır anlamında hem de memlekete hizmet anlamında bazı çalışmalar içindeyim. Nasip, bugünü, yarını bilemiyoruz.

Ülkemizde her an her şey değişiyor. Eğer hizmet edeceksem, siyaset olur, başka branşlar olur, sporun herhangi bir kademesi olur, elimden geleni yapmaya çalışırım."

Hakan Şükür BÜYÜK OYNUYOR

Fanatik Gazetesi'nde bugün yeralan haber ise şöyle;

Hakan Şükür’ün gözünü Futbol Federasyonu Başkanlığı’na diktiği öğrenildi!..

Yeşil sahalara veda ettikten sonra ne antrenör ne de yönetici olarak futbolun içinde kalan ama spor yorumculuğu yapan Kral’ın haziran ayında yapılacak olağan genel kurulda başkan adayı olmak için nabız yokladığı belirtildi.

Frank Rijkaard, Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra ismi sportif direktörlük için geçen Hakan Şükür’ün bu görevi, Türkiye Futbol Federasyonu’nda başkan adaylığı ihtimalini düşünerek, kabul etmediği iddia edildi.

Özgener kararını vermedi Federasyon Başkanı Mahmut Özgener’in yeniden aday olup, olmama konusunda henüz kesin kararını vermediği ancak devam etme olasılığının düşük olduğu bildirildi.

Hakan Şükür’ün yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için daha önce Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yapan, şu an Basın İlan Kurumu’nun başında bulunan Mehmet Atalay ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un başkanlığını yürüten Göksel Gümüşdağ’ın da isimleri geçiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor