Hakan Şükür, Burak'ı onayladı

Futbolu bıraktıktan sonra siyasete atılan AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür , Trabzonspor'dan Galatasaray 'a transfer olan Burak Yılmaz 'ın, sarı-kırmızılı ekipte başarılı olacağını iddia etti. "UMUT İLE BİRLİKTE ÇOK İŞ YAPAR" Kral lakaplı Hakan

Hakan Şükür, Burak'ı onayladı

Futbolu bıraktıktan sonra siyasete atılan AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür , Trabzonspor'dan Galatasaray 'a transfer olan Burak Yılmaz 'ın, sarı-kırmızılı ekipte başarılı olacağını iddia etti.
 
"UMUT İLE BİRLİKTE ÇOK İŞ YAPAR"
 
Kral lakaplı Hakan Şükür, Twitter'da, Süper Lig'in geçen sezonki gol kralı Burak Yılmaz hakkında "Burak için geçen sene söylediklerimi herkes hatırlar. 33 gol gibi büyük bir güvenle geliyor. Çok kaliteli ve kendini tanıyan bir oyuncu oldu. Umut'la oynadığı da hesaba katılırsa akıllı transfer" yorumunu yaptı.
 
"TÜRK FUTBOLUNUN DİBİNE DİNAMİT KOYANLAR..."
 
Yine Twitter'da Türk futbolunun içinde bulunduğu durumla ilgili tespitlerde de bulunan Hakan Şükür, "Daha önce de söylemiştim. Türk futbolu hakkında ahkam kesenler alt yapı eksikliği derler. Ama bu eksikliği giderecek sabırlı ve dirayetli yonetici (üst yapı) yok. Allah hepsine daha çok versin. Ama Arda ve Emre burada kazandıklarından daha az paralara yurt dışına gidiyorlarsa oturup düşünmek lazım. Biz de yurt dışında şans bulamayan yabancıları daha da fazlasını vererek alıyoruz. Bu hepimizin parası. O dönem bu arkadaşlarımız tıkır tıkır paralarını alırken, takımda parasını alamayan ama takımını seven çok oyuncu vardı. Bilerek mi bilmeyerek mi anlamam ama Türk futbolunun dibine dinamit koyanlar hala Turk futbolunun içinde. Başarının kriteri yok mu? Biz başarılıyken ayrılıyoruz ama onlar hala futbolun içinde. Biraz düşünelim dediklerim net çıkar. Takım formalarımızı çıkarıp konuşmalıyız" diye yazdı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler