Hakan Kulaçoğlu adaylığını açıkladı

 Trabzonspor'da ay sonunda gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesi Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, Trabzonspor başkanlığına aday olduğunu açıkladı.  Düzenlenen basın toplantısıyla adaylığı resmen duyuran Kulaçoğlu, 'bağımsız yönetim, bağımsız Trabzons

Hakan Kulaçoğlu adaylığını açıkladı

 

Trabzonspor'da ay sonunda gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesi Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, Trabzonspor başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 
 
Düzenlenen basın toplantısıyla adaylığı resmen duyuran Kulaçoğlu, 'bağımsız yönetim, bağımsız Trabzonspor' anlayışıyla yola çıktıklarını belirterek, "Çıktığımız bu yolda, adalet ve etik ilkelere bağlı kalacağız. Bunu pratiğe geçiren her kurum ile dostluk kuracağımızın sözünü veriyoruz. Barış olması için adalet olması lazım" dedi.
 
Türk futbolunun aydınlık geleceği için aday olduğunu belirten Kuluçoğlu, “Bugün şimdiye kadar yazdıklarımızı, çizdiklerimizi, savunduklarımızı, önerdiklerimizi hayata geçirme, uygulama yolunda çok önemli bir adım atarken, Trabzonsporluların huzurundayız. Sadece Trabzonspor’un güzel günleri için değil Türk futbolunun aydınlık geleceği için yapılacak olan olağanüstü genel kurulda Trabzonspor kulüp başkanlığına aday olduğumu ekip arkadaşlarım adına açıklıyorum. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Trabzonspor’un geçmişinin başarılarla dolu olduğunun ifade eden Kulaçoğlu, Sadri Şener’e şükranlarını sunarak şöyle devam etti:
 
“Trabzonspor’un geçmişimi başarılarla dolu. Elbette zor dönemlerde geçirdi, bu dönemleri de kenetlenerek aşmaya çalıştık. Bakın iki yıl önce çok başarılı bir dönem geçirdik. Tarihimizde ilk defa Şampiyonlar Ligi’nde oynadık ve ülkemizi çok iyi temsil ettik. Ama bugün zor bir dönemden geçiyoruz. 2 yıl önce şampiyonluğu kulübümüze kazandıran sayın Sadri Şener ve arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Onlar tarihteki yerlerini aldılar.”
 
Şike sürecine de değinen ve Türk futbolunun temizlenme şansının ertelendiğini ileri süren Kulaçoğlu, "Hepimiz söylemlerimiz ve eylemlerimizle Trabzonspor kültürünü temsil ettiğimizin bilincinde olmalıyız. Biliyorsunuz Türk futbolu çok güzel bir temizlenme şansı yakalamıştı şike sürecinde, ne yazık ki o şans bir süreliğine ertelendi. Şikeyi örtmek ve bu şansı kaçırmak için atanmış bir federasyon ve onun kurulları tarafından Türk futbolunun temizlenme şansı engellendi. Mevcut kirli çarkın kulüp başkanı, yönetici, teknik adam ve futbolcu üzerinden dönen kirli bir sistemin devam etmesinde çıkar bekleyenler var. Ben 2 yıl içinde Trabzon’dan başlayacak bu hareketle Türk futbolunun temizleneceğine ve çok ayrı bir yönetici profili olacağını umuyor, Türk futbolunun aydınlık geleceği için aday olduğumuzu söylüyorum” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor