Hakan Ayaz'da son dakika!

Dün akşam uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz'ın tedavisi hastanede devam ederken, olayın faillerinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.Haber61.Net'in edindiği bilgiye göre, Hakan Ayaz, dün akşam Tr

Hakan Ayaz'da son dakika!

Dün akşam uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz'ın tedavisi hastanede devam ederken, olayın faillerinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Haber61.Net'in edindiği bilgiye göre, Hakan Ayaz, dün akşam Trabzonspor idmanının ardından Pelitli'de bir marketten alışveriş yaptıktan sonra evine gitmek için arabasına bineceği esnada kimliği henüz belirlenemeyen kişi yada kişilerce iki ayağına toplamda 3 kurşun alarak vuruldu.

FAİLLER ARANIYOR, TEDAVİ DEVAM EDİYOR
Doktor Hakan Ayaz'ın tadevisi Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde devam ediyor. Ayrıca Haber61'in edindiği son dakika bilgisine göre, Doktor Hakan Ayaz'ı vuran yada vuranların aranmasına devam ediliyor.

Dün gece de duyurduğumuz gibi polis ekipleri Asayiş Müdürü Ergün Kızılboğa'nın talimatları doğrultusunda şüpheli buldukları evlerde aramalar yaptı ancak bir bulguya rastlayamadı.

Pelitli'nin Jandarma Bölgesi olması, olayın da burada gerçekleşmesi nedeniyle jandarma da faillerin yakalanması noktasında aramalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor