Hagi: Fener'i yenip gideceğim

G.Saray'da yönetimin sezon sonu göndermeyi kararlaştırdığı Hagi, Ankaragücü yenilgisi sonrası istifa kararı aldı ama Fenerbahçe derbisi nedeniyle erteledi. Hagi yakınlarına "F.Bahçe'yi yenip görevi başım dik bırakacağım" dedi.Galatasaray’da işler hep kötü

Hagi: Fener'i yenip gideceğim

G.Saray'da yönetimin sezon sonu göndermeyi kararlaştırdığı Hagi, Ankaragücü yenilgisi sonrası istifa kararı aldı ama Fenerbahçe derbisi nedeniyle erteledi. Hagi yakınlarına "F.Bahçe'yi yenip görevi başım dik bırakacağım" dedi.

Galatasaray’da işler hep kötü gidiyor. Sarı-Kırmızılılar iyi başladıklarında bile ‘sonunu’ getiremiyor. Son Ankaragücü yenilgisinin bitiminde teknik direktör Hagi’nin ‘artık pes ettiği’ yüz ifadesinden belli oldu.

Yönetimin sezon sonu kesin olarak gönderme kararı verdiği Rumen hocanın, Fenerbahçe derbisi öncesi istifa etmeyi planladığı, ancak ‘kendisini son bir kez ispat etme’ düşüncesiyle bundan vazgeçip, maç sonuna bıraktığı ortaya çıktı.

F.Bahçe derbisini kazarak istifa etmeyi planlayan Hagi’nin, yakın çevresine de “Bu karşılaşmayı kazanarak, onurlu bir şekilde ve de başım dik olarak görevi bırakırım” dediği öğrenildi.

‘MOTİVASYON KOZU OLACAK’
Hagi’nin kritik derbi öncesi Sarı-Kırmızılı futbolcularla yapacağı toplantıda, kendisi

hakkında aldığı bu kararı açıklaması beklenirken, “Onurumuz için bu maçı kazanalım” diyeceği ve herkesten özveri bekleyeceğini söyleyeceği belirtildi. Takıma, Galatasaray’a galibiyetle veda etmek istediğini söyleyecek olan Gheorghe Hagi’nin, böylece motivasyonu da üst düzeye çıkarmayı amaçladığı ifade edildi.

Hagi'nin Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması için takımını galip getireceğine and içtiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler