Hadi bakalım şimdi görelim sizi PFDK!

-Haber61.net - Trabzon’da oynanan Trabzonspor – Fenerbahçe maçının ardından olaylar büyütülerek bordo mavili kulübe ağır cezalar verilmişti. TFF 5 maçlık seyircisiz oynamanın yanı sıra Trabzonspor’a yüklü miktarda para cezası da verdi. Trabzonspor’un itir

Hadi bakalım şimdi görelim sizi PFDK!

-Haber61.net - Trabzon’da oynanan Trabzonspor – Fenerbahçe maçının ardından olaylar büyütülerek bordo mavili kulübe ağır cezalar verilmişti. TFF 5 maçlık seyircisiz oynamanın yanı sıra Trabzonspor’a yüklü miktarda para cezası da verdi. Trabzonspor’un itirazlarıyla uzun bir sürenin ardından PFDK 5 maçlık cezayı 3 maça indirirken ayrıca küfürlü tezahürattan dolayı da 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Trabzonspor’a uygulanan ceza kararları kolayca verilirken Fenerbahçe’nin M.P. Antalyaspor maçındaki küfürlü tezahüratlar sonucunda ceza alıp almayacağı tartışma konusu oldu.

Fenerbahçe, bu hafta sonu Kadıköy’de oynanan M.P. Antalyaspor maçındaki küfürlü tezahüratlar sebebiyle PFDK’ya sevk edildi. Sarı-lacivertli ekip aynı ihlali 5 kez gerçekleştirdiği için kurallara göre 1 maç seyircisiz oynama ceza alması gerekiyor.
Ancak Fenerbahçe’nin ceza alması durumunda şampiyonluk turunun atılması planlanan ve matematiksel olarak kupanın kaldırabileceği Rizespor karşılaşmasında kendi sahasında kadın ve çocuk taraftarlara karşı oynayacak.

Bu durum için şimdiden kamuoyu yaratmaya çalışan sarı lacivertli kulüp medyaya servis ettiği bazı haberlerle cezanın iptali konusunda şimdiden baskıya başladı.

Bu baskı karşısında tüm gözler PFDK’ya çevrildi. Trabzonspor’da her fırsatta rahatça ceza kesebilen PFDK’nın Fenerbahçe’ye gereken cezayı vereceği mi yoksa şampiyonluk için “kıyak” mı geçeceği merakla bekleniyor..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor