Hadi Aziz Yıldırım konuşsana artık

3 Temmuz 2011 de başlayan ve 2 Temmuz 2012 de mahkeme başkanı Mehmet Berk’in verdiği kararla, Yargıtay aşamasına gelen şike süresince konuşacağını söyleyen Fenerbahçe başkanının artık çıtı çıkmıyor. Her duruşmada ya da tarafından basın mensuplarıyla yaptı

Hadi Aziz Yıldırım konuşsana artık

3 Temmuz 2011 de başlayan ve 2 Temmuz 2012 de mahkeme başkanı Mehmet Berk’in verdiği kararla, Yargıtay aşamasına gelen şike süresince konuşacağını söyleyen Fenerbahçe başkanının artık çıtı çıkmıyor.

 

Her duruşmada ya da tarafından basın mensuplarıyla yaptığı diyaloglarda "Konuşursam Türkiye sarsılacak, bekleyin çok kısa zamanda her şeyi bir bir açıklayacam" şeklinde söylemlerde bulunan Yıldırım'ın sesinin sedasının çıkmaması mahkeme sürecini etkilemek için yaptığı tehditvari beyanlar olarak değerlendiriliyor.

 

Mahkeme sürecinde ,her fırsatta  “ Aziz Yıldırım'ın karşıtları yeniden işbaşı yaparak, maksatlı ve gerçek dışı beyanlarla, kamuoyunu yanlış yönlendirerek, devam etmekte olan yargıyı etkilemeye çalışmaktadırlar" şeklinde açıklamalar yapan ve konuşacağını beyan eden Yıldırım neden sustu.

 

Metris’de tutuklu kaldığı dönem, çeşitli kereler, hem Fener medyası, hem de Fenerbahçe resmi internet sitesinden Türkiye’yi  ayağa kaldıracak açıklamalar yapacağını  duyuran Yıldırım’ tahliyeden sonra sessizliğe gömülmesinin nedeni korku mu, yoksa gündemden kendini düşürmemek ve şike sürecini başka mecralara mı çekmekti.

 

Artık Türk Spor Kamuoyu Mahkeme’de Şike ve teşvik’ten 10 maçtan suçlu bulunan ve 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın açıklamalarını  merakla bekliyor

Mahkeme sürecinde kendine yakın gazeteler, resmi internet sitesi ve avukatları aracılığıyla Türk polisini eleştiren savcısını mahkemesini eleştiren haksızlığa uğradığını söyleyen ve konuşacağını açıklayan F. Bahçe başkanı Yıldırım’ın içerden şartlı olarak tahliye edildikten sonra sessizliğe gömülmesi ve beklenen açıklamaları yapamaması ise  kafalarda soru işareti bıraktı.

 

İŞTE YILDIRIMIN KONUŞACAĞINI DEKLERE ETTİĞİ FENERBAHCE.ORG'TAKİ  SON YAZI ŞÖYLE:

 

"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan Sayın İlhan Ekşioğlu, 2 Temmuz 2012 Pazartesi günü, 365 günlük tutukluluk hallerinin ardından, mahkeme kararını müteakiben özgürlüklerine kavuşmuş; verilen karar temyiz yolu açık olmak üzere kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.

 

  

Bununla birlikte, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ın karşıtları yeniden işbaşı yaparak, maksatlı ve gerçek dışı beyanlarla, kamuoyunu yanlış yönlendirerek devam etmekte olan yargıyı etkilemeye çalışmaktadırlar.

 

Suskunluğumuz; kamuoyuna planlı bir şekilde 'peşinen kabul' olarak servis edilmeye çalışılmakta, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanı Aziz Yıldırım üzerinden yürütülen oyunlar, aynı kişi ve kurumlar tarafından bir kez daha sahneye konmak istenmektedir.

 

Bu nedenle, 3 Temmuz'dan bu yana yaşanan sürece dair tüm değerlendirmeler, önümüzdeki günlerde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım tarafından kamuoyuyla bizzat paylaşılacaktır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor