Haddini bil MHK!

Trabzonspor Basketbol Takımı Yönetim Kurulumu , Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Emin Balcı ile ilgili bir açıklama yayınladı.  “Banvit Kulübü'yle oynadığımız maçın ardından Başkanımız Abiş Hopikoğlu'nun, müsabakada yaşanan hakem hataları

Haddini bil MHK!
Trabzonspor Basketbol Takımı Yönetim Kurulumu , Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Emin Balcı ile ilgili bir açıklama yayınladı.
 
 
“Banvit Kulübü'yle oynadığımız maçın ardından Başkanımız Abiş Hopikoğlu'nun, müsabakada yaşanan hakem hataları ve kötü yönetimle ilgili yapmış olduğu açıklamaya istinaden önce Başkan Yardımcımız Gökhan Saral, ardından da Genel Menajerimiz Nihat Mala, Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Emin Balcı'yı telefonla aramışlardır. Başkan Yardımcımız Gökhan Saral ile normal bir görüşme yapan Emin Balcı'nın, genel menajerimize karşı söylemi ve tutumu, Türk basketbolu adına endişe verici bir tavırla karşılanmıştır. Emin Balcı, Sayın Sayın Mala'ya, "Ben artık Trabzonspor Medical Park'ı muhatap almıyorum. Sizin muhatabımız Turgay Demirel'dir. Bundan sonra derdinizi ona anlatın" yanıtını vermiştir.
 
Emin Balcı, Türk sporuna yıllardır hizmet eden, Türk basketboluna yeni bir soluk getirmek amacıyla yatırımını büyüten ve daha da büyütmeyi planlayan Trabzonspor Medical Park'ı muhatap almama gibi bir hadsizliğe düşmemesi gerektiğini bilmeli veya öğrenmelidir. Ayrıca, Türkiye Basketbol Federasyonu ve kurullarının ana amacının, Türk basketboluna hizmet etmek olduğu unutmamalıdır. Türk basketbolunun olmazsa olmaz aktörlerinin "kulüpler" olduğu herkesin bildiği bir gerçek iken, bize hizmet etmekle yükümlü bir şahsın, bizzat kendisini, yani hakemleri ve hakem yönetimlerini ilgilendiren bir konuyu, "Sizi muhatap almıyorum. Artık derdinizi Turgay Demirel'e anlatın" basitliğinde bir cümleyle karşılaması kabul edilmez bir davranıştır.
 
Sayın Emin Balcı'nın bu tavır ve söylemini bir kez daha gözden geçirmesini, kulübümüzü temsil eden insanlardan özür dilemesini, başkanı olduğu MHK'nin de Banvit maçını kaybetmemize fiilen sebep olan Erşan Kartal-Yener Yılmaz ve İsmail Aydın üçlüsü hakkında gerekeni yapmasını bekliyoruz. Bu durumu, Emin Balcı'nın muhatap almamızı önerdiği, TBF Başkanı Turgay Demirel'in de dikkatine sunarız.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor