Hacısomanoğlu sizi maceraya sürüklemesin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan Akparti Mitingine katılan  Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu topa tuttu.  Karan, “Trabzonspor’un başkanı olmuş kişinin Pazar günü AKP Tarafından bindirme kıtalarla, taşımalarla beraber

Hacısomanoğlu sizi maceraya sürüklemesin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan Akparti Mitingine katılan  Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu topa tuttu.  Karan, “Trabzonspor’un başkanı olmuş kişinin Pazar günü AKP Tarafından bindirme kıtalarla, taşımalarla beraber Kazlıçeşmede yaptığı mitingde halkı selamlasını eleştirirerek"  Biz bir defa bunu kınıyoruz. Trabzonspor’un başkanını kınıyoruz. Bu arkadaşımızı da Trabzonspor başkanlığına yakıştıramadık” dedi.

Hacıosmanoğlu ile yaklaşık 10 yıl önce A.Sebat yönetiminde birlikte görev yaptıklarınında altını çizen Karan, “ Başkan Hacıosmanoğlu'nun kapasitesini iyi bilen biriyim. Trabzonspor’a çok yazık olmuş. Trabzonspor’a 1 numara değil 10 numara küçük geldi. Trabzonspor Başkanı 10 numara büyük bir kulüp. İnşallah Trabzonspor bu maceradan büyük yara almadan kurtarır. Sayın Hacıosmanoğlu'nun, Trabzonspor’un başkanı olduğunu bilmesi lazım. Trabzonspor Başkanlığı oturmasını kalkmasını bilen insanların yapacak olduğu bir görevdir. Sayın Başkan ilk ayında bu izlenimi bize verememiştir.

Başkan Trabzonspor kongresinde "Siyaset Elini Trabzonspor’dan Çek"dediği bir kongrede Trabzonspor başkanı oldu. Maalesef henüz bunun fakında bile değil. Bizde siyasetçilere Trabzonspor’dan elini çekin dedik. Bunun bizde farkındaydık. Trabzonspor siyasetin içine elini sokmaya çalışıyor.

Sayın Hacıosmanoğlu, Sayın Nuri Albayrak’tan daha mı siyasi bir adamdır. Nuri Albayrak, başbakan Erdoğan ile haftada telefonla görüşen biriydi. Atay Aktuğ, CHP il Başkanlığından sonra Trabzonspor başkanı oldu. Atay Aktuğ bir parti seçimde kendisi bilgisi olmadan il delegesi olarak yazıldı. 

Bunu görünce çok kızdı. Parti yöneticilerine " Siz Nasıl Trabzonspor Başkanını  Partinizin İl delegesi olarak yazarsınız" diyecek kadar onurlu bir başkandı” şeklinde konuştu.

Karan, Kazlıçeşme’de yeğenlerinin hakkını aramak için mitinge çıktığını ifade eden Trabzonspor başkanı Hacıosmanoğlu'na Siz kendi hakkınızı Trabzonspor’un haklarına mı alet ediyorsunuz. Saadet partililerde bu işin mağduru. Biz de işin mağduruyuz. Asıl türbanın savunucusu biziz. Saadet Partililer "Gel bizim otobüse de çık konuş"dese oraya da çıkacak mısınız” şeklinde soru sordu.

Karan, “Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sebatta görev yaptığınıda belirterek .Benle birlikte 10 yıl önce idarecilik yaptı. Maalesef kendisini  10 yıl önceki bıraktığım noktada gördüm . Trabzonspor’un yöneten yönetim kurulunda ki arkadaşlarımıza sesleniyorum. Başkanın sizi maceraya sürüklemesini istemiyorum.

Dün çıktı genel kurulda iyi bir konuşma yaptı. Bu konuşmadan teşekkür ediyoruz.

Başbakanın ataması ise Yıldırım Demirören’i eleştiremezsiniz. Kendinizi kandırmayın. Başbakanın atadığı federasyon başkanı ile devam edecekseniz. Kurumları insanlar yönetiyor. İnsanları kurumlar temsil eder. Küçük adamları büyük kurumların başına getirirsek bu sıkıntıları yaşarız. Bu tür hareketler devam ederse çok daha sert tepkimizi vereceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor