Hacısalioğlu'undan açıklama

Sadri Şener, başkanlığında oluşturulan listede asbaşkan olarak görev alacak olan eski yönetici Hayrettin Hacısalihoğlu başkan Albayrakla bir araya gelmesiyle ilgili olarak yapılan spekülasyonlara cevap verdi.Hacısalihoğlu kendilerinin yönetime değil, kulü

Hacısalioğlu'undan açıklama

Sadri Şener, başkanlığında oluşturulan listede asbaşkan olarak görev alacak olan eski yönetici Hayrettin Hacısalihoğlu başkan Albayrakla bir araya gelmesiyle ilgili olarak yapılan spekülasyonlara cevap verdi.

Hacısalihoğlu kendilerinin yönetime değil, kulübe destek verdiklerini söyledi.

Hacısalihoğlu, Başkan Nuri Albayrakla bir araya geldiklerini ifade ederek” Bildiğiniz gibi Trabzonspor'un durumu sıkışık, hatta kritik .Bu durumda kendilerine nasıl yardımcı olabileceğimizi konuştuk. Biz Yönetime değil kulübe destek oluyoruz Başkan Albayrak ile bir araya gelmemizin nedeni kesinlikle görev almakla ilgili değildir.Kendisine bu süreçte kulübe nasıl yardımcı olabileceğimizi sorduk. Bizler nasıl katkı yaparız dedik. Toplantıda Albayrak'ın oluşturacağı listede görev almak gibi bir konu asla gündeme gelmedi Böyle bir konuşma olmadı,olamazda.Biz oraya Trabzonspor'un menfaatlerini düşünerek gittik Birileri benim Sn Albayrak başkanlığında oluşturulacak listede  asbaşkan olarak görev yapacağımı iddia etmiş. Ben defalarca söyledim Sadri Şener başkanlığında oluşturulacak listenin dışında hiçbir listede görev almam” dedi..

Transfer sezonu 1 Şubat'ta biteceğinin de altını çizen Hacısalihoğlu” Trabzonspor'un kongresi ise 8-9 Şubatta yapılacak. Dolayısıyla yeni gelen yönetimin transfer şansı yok. Yani süre Yeni gelen yönetime transfer şansı bırakmıyor Birde mevcut yönetime bizde bir takım futbolcu isimleri verebileceğimizi söyledik. Çünkü pahalı transferler kulübe zarar verir.Gelecek yönetimleri bağlar Zaten kulübün yeterince bütçe açığı var.Pahalı Transferler ek bir külfet getirir. Gelecek yönetimde sürpriz bir bütçeyle karşılaşabilir.Bunları başkan Albayrakla paylaştık. Oda taktir ve olgunlukla karşıladı. Arkadaşlarıyla görüşerek bize çevap vereceğini söyledi.Bunun dışında ne liste oluşturma nede seçimle ilgili tek bir cümle konuşmadık.Zaten görüşmenin gayesi ve amacıda bu değildi. Biz orayla kulübe katkı yapmaya gittik, görev almaya değil” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor