Hacısalihoğlu'ndan açıklamalar

Trabzonspor Eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, önemli mesajlar verdi.KULÜBE HERKES DESTEK VERMELİTrabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor’un Fenerbahçe mağlubiyeti ile ligde çok şey kaybetmediğini söyledi. Hacısalihoğlu Trabzon

Hacısalihoğlu'ndan açıklamalar

Trabzonspor Eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, önemli mesajlar verdi.

KULÜBE HERKES DESTEK VERMELİ

Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor’un Fenerbahçe mağlubiyeti ile ligde çok şey kaybetmediğini söyledi. Hacısalihoğlu Trabzonspor’un halen ligin lideri olduğunu da sözlerine ekleyerek, Takımların lig boyuncu inişli çıkışlı performansları olur. Bazen beceriksizlikten, bazen bireysel hatalardan maçlar kaybedebilir Ligi bir bütün olarak düşünüp, buradaki genel başarıya göre değerlendirmek gerekir. Taraftarın camianın kulübe yakın insanların, iyi günde de kötü günde de kulübe yakın olması destem vermesi gerekir.  Trabzonspor’u seviyorsak, her dönemde en iyi şekilde destek vermeliyiz. Kulübün zor günlerinde her şekilde beraber olmamız gerekir” dedi.

 

TEKNİK ADAMLAR SORUNU ÇÖZER

Eski asbaşkan Hacısalıhoğlu teknik adamların kritik süreçte kilit rol oynadıklarının da altını çizerek, “Takımla ilgili yapılacakları oradaki görevli teknik adam ve onun ekibi mutlaka detaylı olarak düşünüyordur. Şunu unutmamak gerekir ki bu takımı oyuncuları en iyi olarak teknik adamı ve ekibi tanır. 24 saat onlarla beraberlerdir. Biz gözümüzle maçta seyrederek yaptığımız değerlendirmeleri onlar çok daha detaylı değerlendirmesini yaparlar” diye konuştu.

 

BENİM TRABZONSPOLULUĞUMU KİMSE TARTIŞAMAZ

Eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Fenerbahçe maçında oturdukları tribün ile yapılan eleştirileri de sert bir dille kınayarak, “Bizim oturduğumuz tribün misafirlerin oturduğu tribündü. Trabzonspor başkan yardımcısı Necmettin Aytekin’de bizimle birlikte oturdu. Ben orada otururken Kayserinin, İstanbul Büyük Şehir Belediye’nin kulüp başkanı Milli takım eski hocalarının bazıları da bizimle aynı tribünde oturdu. Kayserspor’un teknik adamı Şota da oradaydı. Sadri Şener’le niye beraber oturmadığını ne ben sorarım ne de beni ilgilendirir. Aziz Yıldırım ile benim dostluğum var. Benim Trabzonsporluluğumdan şüphe eden ahlaksızdır. Nüfus kağıdımda doğum yerim Trabzonspor yazar. Yedi ceddimin de Trabzon yazar. Ben Trabzonspor’un kuruluşundan bu yana içindeyim. Bu kulüpteki de etkili görevlerde bulundum. Nasıl görev yaptığımı da herkes biliyor” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor