Hacıosmanoğlu'nun kongre taktiği mi !

Yargıtay , Trabzonspor kongresinin iptali davasında dosyada hazirun listesinin olmaması nedeniyle Trabzonspor dosyasını ilgili mahkemeyle geri iade etti. Bunun bir taktiksel manevra olduğu konuşulurken, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Divan Kurulu toplan

Hacıosmanoğlu'nun kongre taktiği mi !

Yargıtay , Trabzonspor kongresinin iptali davasında dosyada hazirun listesinin olmaması nedeniyle Trabzonspor dosyasını ilgili mahkemeyle geri iade etti. 

Bunun bir taktiksel manevra olduğu konuşulurken, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Divan Kurulu toplantısında Mahkeme hazirun cetvelini incelemeden karar verdi” şeklindeki açıklamalarıda bu konuda bilgisi olduğunu göstermiş oldu.

Böylelikle Trabzonspor'un mevcut yönetimi 6 ay gibi bir zaman kazanarak Aralık ayındaki mali kongreye kadar görevlerine devam etmeyi garantilemiş oldu.

HAZIRON CETVELİ EKSİK

Adli tatil göz önüne alınırsa  Yargıtay'ın kongre ile ilgili olarak karar vermesi en tez Ekim ayını bulabilir. Bu tarıhte karar çıkmlası halinde Trabzonspor kongresi de mali kongreyle birleştirilerek ancak aralık ayında yapılır.

Hazirun cetveli nasıl olurda dosyada eksik olduğuna şuana kadar bir anlam verilemedi şimde akıllardakı soru şu "
Yerel mahkeme  bu evrakları Ankara’ya eksik gönderdi,yoksa Yargıtay’damı bu evrak kayboldu 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor