Hacıosmanoğlu'nun hedefi TFF'mi?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bugün Fenerbahçe maçında yaşana  olaylarla  ilgili bir basın toplantısı yaptı.Başkan Hacıosmanoğlu bu basın toplantısının bir bölümünde İstanbul'da yapılacak olan eylemden bahsederken kullandığı bir cümle dikkat ç

Hacıosmanoğlu'nun hedefi TFF'mi?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bugün Fenerbahçe maçında yaşana  olaylarla  ilgili bir basın toplantısı yaptı.

Başkan Hacıosmanoğlu bu basın toplantısının bir bölümünde İstanbul'da yapılacak olan eylemden bahsederken kullandığı bir cümle dikkat çekti. "O eylemin sonunda ben de belki Trabzonspor Başkanı olarak bu kulübün başında kalmayacağım dedi. Hacıosmanoğlu'nun bu ifadesi "TFF başkanlığını mı düşünüyor?" sorularına neden oldu.

İŞTE BAŞKAN HACIOSMANOĞLU'NUN O AÇIKLAMALARI

"Türk futbolu içerde bağımsız değil, ama dışarda hiç değil. UEFA ve FİFA’nın bu ülkeye yaptırımı olmayacağını düşünenlerin yanılacaklarını hep beraber göreceğiz. Bu mücadelenin sonunda eylem yapanlara nasıl eylem yapıldığını göstereceğiz. O eylemin sonunda ben de belki Trabzonspor başkanı olarak bu kulübün başında kalmayacağım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor