Hacıosmanoğlu'nun Beşiktaş projesi!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda hafta sonu oynanacak sezonun ilk maçını siyah beyazlı taraftarlarla birlikte izlemek için bilet talep etti. Ailesiyle birlikte maçı izleyecek olan Hacıosmanoğlu, siyah bey

Hacıosmanoğlu'nun Beşiktaş projesi!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda hafta sonu oynanacak sezonun ilk maçını siyah beyazlı taraftarlarla birlikte izlemek için bilet talep etti. Ailesiyle birlikte maçı izleyecek olan Hacıosmanoğlu, siyah beyazlı yönetimden 8 adet bilet talebinde bulundu.

Dört büyük kulübün birbirine uyguladığı deplasman taraftarı yasağına Galatasaray ve Fenerbahçe’nin karşı çıkmasını protesto eden Hacıosmanoğlu, kulübün asbaşkanı Yaşar Aşçıoğlu ve bazı yöneticilerle birlikte Beşiktaş-Trabzonspor maçını siyah beyazlı taraftarlarla kolkola izleyecek.

Siyah beyazlı yönetim de Trabzonspor Başkanı’nın isteğine olumlu cevap vermekle kalmadı, bordo mavililerden de aynı talepte bulundu. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de ligin ikinci yarısında Trabzon’da oynanacak mücadeleyi bordo mavili taraftarlarla birlikte tribünden izleyecek.

‘YANIMA KORUMA ALMAYACAĞIM’

Beşiktaş taraftarlarıyla bir ilke imza atacağını kaydeden Hacıosmanoğlu, “Futbol dünyanın en önemli keyif veren sporu. Sahada oynayan da izleyen de keyif almalı. Biz kulüpleri yönetenler olarak bu keyfin tadını tüm taraftarlarımızla birlikte çıkarmalıyız. Yenildiğimizde rakibimizi alkışlamalı, yendiğimizde ise rakibe saygı duymasını öğrenmeliyiz. Bunu başaracağız. Beşiktaş maçında siyah beyazlı taraftarlar ile birlikte izleyeceğim. Hem de yanıma koruma falan almadan. Çünkü futbol taraftarlarının fair play içinde olduğunu göstereceğim” dedi.

ÇEBİ: HERKESE ÖRNEK OLMALIDIR

Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi de “Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosman-oğlu’nun davranışını takdir ediyoruz. Artık tribünlerden şiddet ve terör son bulmalı. Beşiktaş taraftarları Hacıosmanoğlu’nu aralarında maç izlemekten keyif aldıklarını belirttiler. Biz de çok mutlu olduk. Süper Lig’deki tüm kulüp başkan ve yöneticileri aynı davranış çerçevesi içinde bulunmalıdır. Biz de Beşiktaş Yönetimi olarak ligin ikinci yarısında Trabzon’da yapacağımız karşılaşmada bordo mavili taraftarlar ile maç izleme kararı aldık. Çok da mutlu olduk. Kulüpleri yönetenler taraftarlarla barışık olmalı ki tribünlerden kötü görüntüler silinsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler