Hacıosmanoğlu'ndan yöneticilere konuşma yasağı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu mahkemenin Aralık ayında kongre yapılmasına karar verilmesinin ardından bu konuda gereken açıklamayı Pazartesi günü Trabzon'da yapacak.Trabzonspor'un Legia-Varşova ile Polonya'ya oynadığı ve 2-0 kazandığı maçtan s

Hacıosmanoğlu'ndan yöneticilere konuşma yasağı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu mahkemenin Aralık ayında kongre yapılmasına karar verilmesinin ardından bu konuda gereken açıklamayı Pazartesi günü Trabzon'da yapacak.

Trabzonspor'un Legia-Varşova ile Polonya'ya oynadığı ve 2-0 kazandığı maçtan sonra kafileyle Trabzon'a dönmeyen başkan Hacıosmanoğlu, Başbakan Erdoğan ile birlikte Polonya'da kaldı.

Legia Trabzonspor maçını tribünlerden izleyenler arasında olan ve maçtan sonra soyunma odasın inerek kafileyi kutlayan başbakan Erdoğan ile birlikte Polonya'da kalan başkan Hacıosmanoğlu, Başbakanın Polonya ziyaretinin ardından Trabzon'a dönecek.

Yöneticilere mahkemenin aldığı kongre kararı ile açıklama yapmamalarını isteyen başkan Trabzon'da düzenleyeceği basın toplantısı ile gereken açıklamayı kamuoyuna yapacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor