Hacıosmanoğlu'ndan yoğun mesai

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran ve Teknik Direktör Ersun Yanal, Aytaç Kara ve efsane Teknik Direktör Ahmet Suat Özyazıcı'yı ziyaret ettiler...EN KISA SÜREDE SAHADA OLMASINI İSTİYORUZBordo mavili takımın Akhisar Beledi

Hacıosmanoğlu'ndan yoğun mesai

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran ve Teknik Direktör Ersun Yanal, Aytaç Kara ve efsane Teknik Direktör Ahmet Suat Özyazıcı'yı ziyaret ettiler...

EN KISA SÜREDE SAHADA OLMASINI İSTİYORUZ

Bordo mavili takımın Akhisar Belediyespor ile oynadığı maçta sakatlanan ve daha sonra ameliyat olan oyuncuSU Aytaç Kara’yı evinde ziyaret Hacıosmanoğlu, Başaran ve Yanal, genç oyuncuya geçmiş olsun diyerek, en kısa sürede kendisini sahalarda görmek istediklerini vurguladılar.

Aytaç ise formasını şimdiden özlediğini belirterek, ziyaretin kendisine büyük moral verdiğini söyledi.

17375-6c3o5x6a.jpg

HOCAMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Evinde geçirdiği kaza sonucu bir süre Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi gören ve taburcu edilen Trabzonspor'un Efsane Teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı’yı Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran ve Teknik Direktör Ersun Yanal evinde ziyaret ettiler.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Özyazıcı’nın Trabzonspor camiası ve Türk futbolu için çok önemli bir isim olduğunu belirterek, “Bugün efsane hocamızı iyi bir şekilde görmek bizleri mutlu etti. Umuyoruz ki en kısa sürede tam olarak eski sağlığına kavuşacaktır. Biz Trabzonspor Kulübü olarak her zaman kendisinin yanındayız” dedi.

Teknik Direktör Ersun Yanal da, Özyazıcı’nın kaza haberinin kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek, “Neyse ki hocamız iyi durumda. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyoruz” diye konuştu.

Efsane Teknik Direktör Ahmet Suat Özyazıcı ise ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirterek, takımımıza bundan sonraki müsabakalarında başarılar diledi.

17377-2q6z5g6q.jpg

 

17377-9c6o8x9z.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor