Hacıosmanoğlu'ndan TFF'ye: REZİL ETTİLER!

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu UEFA'nın cezaları sonrasında TFF'yi topa tutarken "Yönettikleri bir ligin neredeyse yarısı Avrupa'ya gidemiyor. Ülke futbolunu rezil ettiler" dediFEDERASYON YERİNDE...UEFA'nın şike süreci nedeniyle verdiği yeni cezaları d

Hacıosmanoğlu'ndan TFF'ye: REZİL ETTİLER!

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu UEFA'nın cezaları sonrasında TFF'yi topa tutarken "Yönettikleri bir ligin neredeyse yarısı Avrupa'ya gidemiyor. Ülke futbolunu rezil ettiler" dedi

FEDERASYON YERİNDE...

UEFA'nın şike süreci nedeniyle verdiği yeni cezaları değerlendiren Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yine sert konuştu: "O zat hala ortalarda dolaşırken, onları cezalandırmayan federasyon yerinde dururken bunların olması elbette normaldir. "

BİR AN ÖNCE GİTSİNLER

"Ülke futbolunu rezil ettiler. Orada oturdukları her saniye Türk futbolu zarar görüyor. Düşünebiliyor musunuz, kendilerinin yönettiği bir ligde mücadele eden takımların neredeyse yarısı ya ceza aldı ya da alacak. Böyle bir şey olabilir mi? Pisliğin üzerinde oturuyorlar ama rahatsız değiller. Çünkü pisliğin kokusuna alıştılar. Federasyona düşen şey bir an önce görevi bırakmasıdır. "

ESAS DOSYA GELİYOR

"Fenerbahçe "Biz kiminle şike yaptık?" diyor. UEFA kimlerle şike yaptıklarını gösteriyor. Türkiye 3 Temmuz sürecini iyi bir şekilde değerlendirip, bu kirli insanları temizleme fırsatını kaçırdı. Birilerini kurtarmak için ülke futbolunu ve Trabzonspor'u mağdur ettiler. Biz de UEFA'dan mağduriyetimizin giderilmesini istedik. Asıl dosyanın büyüğü bu. Zamanı geldiğinde bunu görecekler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler