Hacıosmanoğlu'ndan taraftar gruplarına rest!

Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu önceki akşam bir TV programında Futbol Federasyonu kurullarının adaletine güvenmediklerini yineledi. "Cezada beklentimiz 3-4 maç civarındaydı" diyen başkan, "Ceza normal kuralların dışında. İtiraz etmeyecektik ama cez

Hacıosmanoğlu'ndan taraftar gruplarına rest!
Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu önceki akşam bir TV programında Futbol Federasyonu kurullarının adaletine güvenmediklerini yineledi. "Cezada beklentimiz 3-4 maç civarındaydı" diyen başkan, "Ceza normal kuralların dışında. İtiraz etmeyecektik ama ceza ağır olunca sessiz kalmayız, gerekli itirazları yapacağız" dedi.
 
Yaşananların kendilerini üzdüğünü belirten Hacıosmanoğlu bundan sonra taraftar grupları olmayacağını söyledi:
"Bağımsız tribünlerde bir gerginlik yaşanmazken, kulüpten indirimli bilet alan taraftarların olduğu yerde olaylar çıkıyor. Taraftar gruplarının değil de bütün Trabzonsporluların olacağı bir grubu sağlayacağız, bunun dışında grup olmayacak. Bunu önümüzdeki sezonlar için hazırlayacaktık ama öne çekmemiz gerektiğini gördük."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor