Hacıosmanoğlu'ndan önemli mesajlar

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma törenine Çevre ve Şehirçilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Çevre ve Şehirçilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzo

Hacıosmanoğlu'ndan önemli mesajlar

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma törenine Çevre ve Şehirçilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Çevre ve Şehirçilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sivil toplum örgütleri başkanları ve Trabzonsporlu taraftarlar katıldı.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

Burada bir konuşma yapan Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor ve Beşiktaş maçı için her iki takımın seyircisinin de maça alınması yönündeki taleplerinin geri çevrilmesinden dolayı üzüntü duyduklarını belirterek, "Biz spor yapıyoruz, sosyal bir faaliyet yapmaktayız. Arzumuz gelecek nesillere temiz bir Türk futbol bırakmak. Fakat bunu iki kardeşi yan yana stada almayarak yapamayız. Sporda kardeşlik istiyorsak herkes statlara alınmalıdır" dedi.
Hacıosmanoğlu, Beşiktaş maçını, Beşiktaş taraftarıyla aynı tribünde izleyeceğini belirterek, "Ben maçı Beşiktaşlı kardeşlerimle izleyeceğim. Bütün Beşiktaş camiasını da Trabzon'da yapılacak olan Trabzonspor-Beşiktaş maçına davet ediyorum. Gelmelerini isterim. Trabzon'da en güzel şekilde ağırlanacaklardır" diye konuştu.
Trabzonspor başkanı Hacıosmanoğlu ayrıca, 'Trabzonspor'u siyasete bulaştırdı. Siyaset yapıyor' eleştirilerine de cevap vererek, "Benim için siyaset yapıyor diyorlar. Türkiye el açan konumdan kucak açan konuma geldi. Dünya bunu görüyor ve bundan rahatsız oluyorlar. Ülkemin bekası için spor adamı olarak bana yakışanı yapıyorum. Siyaset yapmak istemiyorum. Spor alanlarının oy kaygısıyla yönlendirilmemesi lazım. Bizim verdiğimiz mesajları yanlış algılıyorlar. Kelime dağarcığı çok az diyorlar. Bizim kaygımız ülkemizin bekası için. Bu milletin üzerinden bir oyun varsa ve bu iç ve dış uzantılar tarafından yapılıyorsa, bizim gibi kulüp başkanları tavır almalıdır. Herkes şapkasını önüne koysun düşünsün. Hep beraber mücadele vermeliyiz" şeklinde konuştu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise yaptığı konuşmada, "Trabzonspor bizim için önemli çünkü Trabzon'da birlikteliği, bütünlüğü sağlama adına sporu geliştirme adına Trabzon yıllardan beri bir özümsenmiş ve Trabzo’un morali için önemli bir argüman olmuştur. Bizler sadece Trabzonspor değil Türkiye'deki tüm spor, Türk futbolunun gelişmesinin taraftarıyız. Önce Türkiye'deki dört büyük takım, bu takımların oyuncuları temsilcileri daha çok gelişmeli ve birlikte olmalıdır. Ama Trabzonspor hem Anadolu sporunu temsil etmesi bakımından önem akvediyor. Bende Trabzonluyum ama Türkiye'nin Bakanıyım, Trabzon’un evladıyım, Milletvekiliyim bu önceliklere, hassasiyet dikkat etmemiz lazım” dedi.
Konuşmaların ardından Bakan Bayraktar Trabzonsporlu minik taraftarlarına bayram harçlıkların verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor