Hacıosmanoğlu'ndan Juventus örneği!

Başkan Hacıosmanoğlu, İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenecek Avrupa Kulüpler Birliği Toplantısı için dün bu kente gitti. Yapılacak organizasyonda Trabzonspor tek Türk ekibi olarak yer alacak. Şike davasına değineceği öğrenilen Hacıosmanoğlu’nun, İspa

Hacıosmanoğlu'ndan Juventus örneği!
Başkan Hacıosmanoğlu, İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenecek Avrupa Kulüpler Birliği Toplantısı için dün bu kente gitti.
 
Yapılacak organizasyonda Trabzonspor tek Türk ekibi olarak yer alacak. Şike davasına değineceği öğrenilen Hacıosmanoğlu’nun, İspanya’ya gitmeden önce Juventus Başkanı Andrea Agnelli ile telefonda görüştüğü, Agnelli’nin “İtalya’da 30 kez şampiyon olan Juventus küme düşürülüyorsa, Fenerbahçe de düşer. Bu konu hakkında birlikte hareket edelim” dediği öğrenildi. Başkan Hacıosmanoğlu’nun Avrupa Kulüpler Birliği Toplantısı’nda bu konuya değineceği, Agnelli’nin de destek olacağı ifade edildi. 
 
Şampiyonlukları alınmıştı
İtalya’da 2005 yılında patlak veren Calciopoli skandalında şampiyon Juventus küme düşürülerek şampiyonluğu alınmıştı. 29 kez ipi göğüsleyen Siyah-Beyazlılarda camia, 2005 sezonundaki şampiyonluğu da sayıyor. Öte yandan Trabzonspor ve Juventus, Avrupa Ligi 2. turunda eşleşmişti. İki maçı da 2-0 kazanan İtalyan ekibi, tur atlamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor