Hacıosmanoğlu'ndan G.Saray'a destek!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, Beko Basketbol Ligi'nin play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker ile yapacakları son maça çıkmayacaklarını açıklamasıyla ilgili, "Galatasaray’ın bu şahıs ile ilgi

Hacıosmanoğlu'ndan G.Saray'a destek!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, Beko Basketbol Ligi'nin play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker ile yapacakları son maça çıkmayacaklarını açıklamasıyla ilgili, "Galatasaray’ın bu şahıs ile ilgili yaptığı 'şike hükümlüsü' açıklaması desteğin artarak devam ettiğinin bir göstergesidir" ifadesini kullandı.

Hacıosmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden bu yana Türk futbolunun temizlenmesi adına çalıştıklarını belirterek, şu görüşe yer verdi:

"Bu haklı mücadelemize destek her geçen gün artarak devam ediyor. Sezon boyunca neredeyse tüm Anadolu kulüplerinin desteklerini gerek sözlü, gerekse medyaya verilen demeçlerde defaten dinledik ve şahit olduk. Galatasaray’ın bu şahıs ile ilgili yaptığı 'şike hükümlüsü' açıklaması desteğin artarak devam ettiğinin bir göstergesidir."  

Kulüp adı ve rengiyle hiçbir mücadelelerinin olmadığını vurgulayan Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti:

"Ancak Türk futbolunun kirlenmesine ve insanların futbola olan inancını yitirmesine neden olan insanlarla son ana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. Futbolda hukuk tanımaz hamlelerle ilerleyen, şimdi de basketbolda aynı tavır içinde olan bu kişiler, adaletin keskin kılıcını yediklerinde padişah edası ile dolaştıkları spor alanlarına bir daha giremeyecek. Oluşan bu gündem sonrasında sadece Türk futbolunu değil, Türk sporunu yönetenlerin değişen Türkiye’de kendisine yer bulamayacakları da kesindir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler