Hacıosmanoğlu'ndan flaş "Caprice" açıklaması!

Trabzonsor ile "Caprice Gold" arasında reklam ve spornsorluk görüşmelerinin KAP'a bildirilmesinin ardından başlayan tartışmalara Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklık getirdi.Alınacak reklamın Trabzonspor'un isim hakkını alarak "Caprice Gold T

Hacıosmanoğlu'ndan flaş "Caprice" açıklaması!

Trabzonsor ile "Caprice Gold" arasında reklam ve spornsorluk görüşmelerinin KAP'a bildirilmesinin ardından başlayan tartışmalara Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklık getirdi.

Alınacak reklamın Trabzonspor'un isim hakkını alarak "Caprice Gold Trabzonspor" şeklinde sponsorluk vereceği iddialarına başkan İbrahim Hacıosmanoğlu haber61.net aracılığı ile sert tepki gösterdii

Hacıosmanoğlu haber61'e yaptığı açıklamada yapılan görüşmelerin doğal bir sponsorluk anlaşması olduğunu belirterek "isim hakkının verilmesi kesinlikle söz konusu değildir" dedi. Hacıosmanoğlu ayrıca alınacak sponsorluğun henüz nerede yayınlanacağının daha belirlenmediğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor