Hacıosmanoğlu'ndan Fener'e salvo!

Trabzonspor'un, Türkiye Şampiyonu olan U18 takımı için düzenlenen törende konuşan kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, emek hırsızlarının korkuluyu rüyası olacaklarını belirterek, "Bu kupayı emek hırsızlarının başkanlık yaptığı Fenerbahçe'yi yenerek aldığ

Hacıosmanoğlu'ndan Fener'e salvo!

Trabzonspor'un, Türkiye Şampiyonu olan U18 takımı için düzenlenen törende konuşan kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, emek hırsızlarının korkuluyu rüyası olacaklarını belirterek, "Bu kupayı emek hırsızlarının başkanlık yaptığı Fenerbahçe'yi yenerek aldığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.


Türkiye Şampiyonu olan U18 takımı için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tören düzenlendi. Törene Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Genel Sayman Engin Hacısalihoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Aslan, Çetin Kansız, Ahmet Emre Turan, Ömer Demir, Mehmet Terzi, Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, Teknik Direktör Mustafa Akçay ve TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban katıldı.


U18 Takımı Teknik Direktörü Abdulkadir Çelik’in şampiyonluk kupasını sunduğu Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, törende yaptığı konuşmada U18 takımının rüzgarının devam ettiğini belirterek, “Bu yıl uygulamaya koyulan Elit Akademi Ligi’ne 12 Süper Lig, 7 PTT 1. Lig takımı katıldı. Bu ligde 36 maç oynandı. Bizim felsefemiz iyiler iyilerle gelişir şeklindeydi. Ama Trabzonspor’un kendine özgü felsefesi, Trabzonspor’un iyilerin arasında olmak değil, iyilerin önünde olması yönündedir. Bu düşünceyle kendi enerjisini kullanıp, hedefini koyup, o doğrultuda mücadele eder. Akademi Ligi’nde U15 takımımız Türkiye Şampiyonu oldu. U18 takımımızın başka özellikleri de var. Bir kulüp kendi gerçeğini bilmediği taktirde, kendi geleceğini kuramaz. Trabzonspor’un yaşaması için başarması, başarması için de üretmesi bir zorunluluktur" ifadesini kullandı.

Özkan Sümer konuşmasının ardından şampiyonluk kupasını Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na sundu. Hacıosmanoğlu, yaptığı konuşmada ise yine Fenerbahçe'yi ve Başkanı Aziz Yıldırım'ı hedef alan sözler sarf etti.

Trabzonspor’un kurtuluşunun altyapıdan geçtiğini belirten İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor bir futbol madeni. Bu gençlerimizi Trabzon’a yakışır şekilde yetiştirip A Takım’da kalıcı olmaları gerektiğini hep söylüyorum. Camiaya kupaları hediye edecek olan alttan gelen gençlerdir. Kendilerine çok önem veriyoruz. Teşekkür ve tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki senelerde Trabzonspor’un hasret olduğu kupaları hep beraber, değerlerimizle bütünleşip, camiamıza armağan ederiz. Hep söylüyorum bu camia kendi gücünü ortaya koyduktan sonra şampiyonluklar yakalayacaktır. Ama bu gücünü ortaya koymanın asıl faktörlerinden bir tanesi bize ait olan kupayı emaneten durduğu yerden alıp Trabzon’a getireceğiz.

Futbolun adaletli bir şekilde yönetilip sadece bizim değil Anadolu kulüplerinin şampiyonluklarının engellenmesini ortadan kaldırmak için, adaleti Türkiye’de tecelli ettirmek gibi bir misyonumuz var. Allah nasip ederse bu camianın bu değerleriyle birlikte Türkiye’de bu konuda öncü olacağız. Bizim camialarla değil, emek hırsızlarıyla sorunumuz var. Önce Trabzon ardından Türk futbolunun hizmetkarıyız. Türk futbolunun da bizden böyle bir beklentisi var. Emek hırsızlarının korkulu rüyası olacağız. Bu kupayı emek hızsızlarını başkanlık yaptığı Fenerbahçe 'yi yenerek aldığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah A Takım’da bu başarıları yakalarsınız. Hep birlikte bu mutluluğu yakalarız” diye konuştu.

Akçay'dan net mesaj! 2.sayfada



AKÇAY, "YEL DEĞİRMENLERİ YAPACAK GÜCÜMÜZ VAR"


Trabzonspor Başkanı İbbrahim Hacıosmanoğlu'un yaptığı konuşmanın ardında ise Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı ancak imza attırmadığı teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, U18 Takımı Teknik Direktörü Abdulkadir Çelik ve Kaleci Antrenörü Bilal Çetinkaya’ya ödülünü sunduktan sonra yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Yaptıkları konuşmada Özkan hocamız rüzgardan, başkanımız ise büyük Trabzonsporluluk'tan bahsetti. Bunların hepsi çok doğru. Şuan bir rüzgar esiyor. Çinlilerin güzel bir sözü var. ‘Rüzgar esmeye başlayınca aptallar duvar örer, akıllılar ise yel değirmeni yapar’. Şuan yel değirmeni yapma zamanı. Bunu yapacak enerji ve güç camianın içinde var. Umarım bunu gerçekleştirecek hevesimiz ve felsefeye sadakat devam eder. Herkese teşekkür ederiz.”


Genel Sayman Engin Hacısalihoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Aslan, Çetin Kansız, Ahmet Emre Turan, Ömer Demir ve Mehmet Terzi, Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, Teknik Direktör Mustafa Akçay ve TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban genç sporcularımıza ödüllerini takdim ettiler. Ardından toplu halde basın mensuplarına görüntü verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler