Hacıosmanoğlu'ndan ceza teşekkürü!

Kadıköy’de olaylı biten Fenerbahçe-Trabzonspor maçından sonra yaşananlar için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 30 günlük hak mahrumiyeti cezası alan Bordo-Mavililer’in başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ceza hakkında konuştu. Olaydan önce

Hacıosmanoğlu'ndan ceza teşekkürü!

Kadıköy’de olaylı biten Fenerbahçe-Trabzonspor maçından sonra yaşananlar için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 30 günlük hak mahrumiyeti cezası alan Bordo-Mavililer’in başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ceza hakkında konuştu. Olaydan önce Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören’i arayıp gerekçeyi öğrenmek isteyen, ancak yanıt alamayan Karadeniz ekibinin patronu, ceza için sert ve ima dolu ifadeler kullandı. Bundan sonraki kararların takipçisi olacaklarını söyleyen Hacıosmanoğlu şunları söyledi:

‘Gerekeni yaparız’

“Verdikleri adil karardan dolayı bizi o kurula sevk edenlere de, bu cezayı uygun görenlere de teşekkür ediyoruz! Federasyon ve kurulları adaletli bir düzen için çalışıyor!
Biz adaletli düzenin yanındayız, her zaman böyle bir düzenin en büyük destekçisi oluruz. Her ne gerekçeye dayanıyorsa bu ceza itiraz edecek değiliz. Derdimiz gerekçe değil, adalet. Bundan sonra da adaletin takipçisi oluruz. Bizim de kurumlara başvurularımız var. Bu başvurular için artık aynı adaleti ve hızı bekleyeceğiz. O sağlanmadığında da adil karar için hukuki bağlamda biz gerekeni yapacağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler