Hacıosmanoğlu'ndan büyük çelişki! Söylediğin mi yaptığın mı doğru?

TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'i desteklediği gerekçesiyle Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener'e demediğini bırakmayan İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi, ne gariptir ki eleştirdiği eski başkan Şener’in durumuna düştü.Hacıosmanoğlu eski başkan Şener’i T

Hacıosmanoğlu'ndan büyük çelişki! Söylediğin mi yaptığın mı doğru?

TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'i desteklediği gerekçesiyle Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener'e demediğini bırakmayan İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi, ne gariptir ki eleştirdiği eski başkan Şener’in durumuna düştü.

Hacıosmanoğlu eski başkan Şener’i TFF seçimlerinde Trabzonlu adaya destek vermemekle suçlamıştı. Ancak bugün gelinen süreçte  Hacıosmanoğlu ve Yönetimi  Trabzonlu adayı (Haluk Ulusoy)  desteklememe kararı alarak Demirören'in yanında yer almayı seçti.

Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde Trabzonspor yönetimine kızarak adaylıktan çekilen ve o dönem  kendisine destek vermeyen Trabzon başkanı Sadri Şener’i  ağır sözlerle eleştiren Hacıosmanoğlu o gün sert sözlerle eleştirdiği Şener’in yaptığı gibi kendisi de Trabzonlu adaya destek vermek yerine  Demirören’i seçti

26 Şubat 2012 ‘de yazılı bir açıklama yapan ve TFF başkan adaylığından Trabzon yönetiminin kendisi yerine Demirören’i desteklemesi üzerine çekilen Hacıosmanoğlu mevcut başkan Şener’e o dönem ağır ifadeler kullunmıştı

Şimdi Hacıosmanoğlu Trabzonlu adaly yerine çeşitli mazeretler üreterek Demirören’i destekliyor

Hangisi doğru Sn  Hacıosmanoğlu "o gün söylediklerin mi bu gün yaptığın mı ?

İŞTE O GÜN HACIOSMANOĞLU’NUN YAZILI AÇIKLAMALARI

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun, dün akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklamada, eski bir Trabzonspor yönetim kurulu üyesi ve iyi bir Trabzonlu olmasına rağmen yönetimin tavrına tepkisi camiadan da destek gördü.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener yönetiminin desteğini alamadığı için TFF adaylığından çekildiğini açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Başkan adayı Yıldırım Demirören'i destekleyeceğini açıklayan Sadri Şener'in Trabzon gerçeğini anlamadığı, Aziz Yıldırım ve Mecnun Odyatmaz'ın tehditlerinden korktuğu için Demirören'i desteklediği şeklinde yorumlandı.

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarındaki, "Tarafıma yapılan destekleri yakinen bilmesine ve süreç içinde kendisine bu konuda ısrar eden kulüplere rağmen, Trabzonsporlu olarak Trabzonlu bir adaya destek vermeyen Sadri Şener'i de Trabzonspor camiasına havale ediyorum. Elinden şampiyonluğu alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın adayı olan Yıldırım Demirören'e verdiği destek sonrası, bundan sonra kendisine destek verdiği başkanların boşalttığı koltuklara oturmak yakışır." ifadelerine Trabzon'da taraftarlar ve bir çok kongre üyesi de destek verdi.

Trabzonspor'un Mersin İdman Yurdu maçı için meydanda toplanan ve stat çevresine gelen bordo - mavili taraftarlar, Başkan Sadri Şener'in başkan adayı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu değil de Fenerbahçe'nin desteklediği Yıldırım Demirören'i desteklemesini doğru bulmadığını ve istifa etmeleri gerektiğini söylediler.

DEMİRÖREN'İ BEŞİKTAŞ TARAFTARI BİLE İSTEMİYOR

Taraftarlar, Yıldırım Demirören'in de Trabzonspor'un hakkı olan 2010 - 2011 sezonunun şampiyonluk kupasını kendilerine vermeyeceğini, küme düşürme yerine puan silme ve para cezasıyla şikecileri kurtaracağını iddia ettiler. Yıldırım Demirören'in çok fevri hareketleri olduğunu da iddia eden taraftarlar, şu ifadeleri kullandılar;

"Beşiktaş'ı canından çok seven siyah - beyazlı taraftarlar bile Yıldırım Demirören'i istemiyor. Son maçta da gördük. Taraftarlar İnönü Stadı'nda güle güle dedi. Tribünlerden, 'Demirören güle güle şimdi düşünsün Türkiye', "FENERBAHÇE'MİZ" 'Yıldırım Demirören bay bay', 'Kurtulduk' tezahüratları yükseldi. Sadri Şener bunu da mı görmüyor. Dik durma ile mantıklı hareket etmeyi bilmeyen biri. Kendi teknik adamları Del Bosque, Tigana ve oyuncularına UEFA nezdinde ödediği tazminatın 15 milyon euro olduğunu herkes biliyor. Böyle tutarsız birinin federasyon başkanı olması Türk futbolunun sonu olur. Bundan sorumlu olanlar da Yıldırım Demirören'e destek verenler olacaktır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler