Hacıosmanoğlu'ndan Akyazı tepkisi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak olan Akyazı stadının temel atma törenine vatandaşların ilgisinin az olması nedeniyle morali bozuldu.Sinirli tavırlarıyla dikkat çeken Başkan Hacıosm

Hacıosmanoğlu'ndan Akyazı tepkisi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak olan Akyazı stadının temel atma törenine vatandaşların ilgisinin az olması nedeniyle morali bozuldu.

Sinirli tavırlarıyla dikkat çeken Başkan Hacıosmanoğlu bu kadar önemli bir günde vatandaşların bu açılışa ilgi göstermemesi kendisini üzdüğünü belirtti.

Bu konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu ''Trabzon için bu çok önemli günde taraftarın ve vatandaşların burada olmasını beklerdim. Bu takıma böyle mi sahip çıkıyorlar. Trabzonspor'un stadının temel atma törenin yapılacağı bu günde daha çok insanın burada olmasını beklerdim'' diyerek adeta isyan etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor