Hacıosmanoğlu’ndan 3 Temmuz çıkışı!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA ve FIFA’nın şike davası kararları nedeniyle mevcut Federasyon yönetiminin değiştirilmesini istediğini söyledi. TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “UEFA’nın yetkili mercileri ‘Bu federasyonu değiştirm

Hacıosmanoğlu’ndan 3 Temmuz çıkışı!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA ve FIFA’nın şike davası kararları nedeniyle mevcut Federasyon yönetiminin değiştirilmesini istediğini söyledi.

 TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “UEFA’nın yetkili mercileri ‘Bu federasyonu değiştirmeyecek misiniz, biz rahatsızız’ diyor” dedi.

Avrupa Ligi’nin kura çekimi için gittiği İsviçre’de temaslarda bulunduğunu kaydeden Hacıosmanoğlu, “Yarın, Türk futbolunun karşılaşacağı ve adı geçen takımların yaşayacağı zorlukların sorumlusu, bugün Türk futbolundaki adaletsizliği temizlemeyenler olacak” dedi. Hacıosmanoğlu, UEFA ve FIFA yetkililerinin TFF’den rahatsız olduğunu belirterek, “TFF’yi niye değiştiremediğimizi soruyorlar” dedi.

 ‘PLATINI’NİN DÜŞÜNCESİ DE BİZDEN FARKLI DEĞİL’

 GEÇMİŞTE Avrupanın ünlü takımlarının ceza aldığını hatırlatan Hacıosmanoğlu, “Görüştüğümüz kişiler, ‘‘Türkiye olarak şikeyi yapabilirsiniz, örtbas edebilirsiniz’ diye düşünüyorlar ama yakında herkes görecek kimin nereye, nasıl müdahale edeceğini. UEFA da ‘Bu federasyonu değiştirmeyecek misiniz, rahatsızız’ diyor. UEFA Başkanı Michel Platini’nin düşünceleri de bizim düşüncemizden farklı deği” dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor