Hacıosmanoğlu'na kongre çağrısı

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulunun kongre kararı alarak, Trabzonspor’un önünü açması gerektiğini söyledi. 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor’un 40 yıllık

Hacıosmanoğlu'na kongre çağrısı

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulunun kongre kararı alarak, Trabzonspor’un önünü açması gerektiğini söyledi. 
1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor’un 40 yıllık tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaptığını vurgulayarak, “5 haftadır galip gelemeyen bir Trabzonspor var. Sezona kötü başlarsanız ligi de iyi götüremezsiniz. Trabzonspor şu an saha içinde çok kötü, mevcut yönetim de çok kötü. Eğer yönetim iyi olmuş olsaydı Trabzonspor’un problemlerinin ne olduğunu bilen ve buna çare üretebilen bir yönetim olurdu. Bu yönetim göreve geldiğinde beri 8 yöneticisini çeşitli nedenlerle kaybetmiş. 15 ay görev süresi boyunca 4 teknik adamı takımın başına getirmiş. Beşincisi ise konuşuluyor. Yani bu bir kaos Trabzonspor için. Bu, Hacıosmanoğlu şahsında yöneticilerin iş bilmezliğidir. Trabzonspor yaz boz tahtası değildir" ifadelerini kullandı.

"BÖYLE BİR TRANSFER POLİTİKASI OLMAZ"
Yönetimin transfer politikasını da eleştiren Hatayoğlu, "Bir sezonda 22 futbolcu alıyorsunuz. Böyle bir transfer politikası olmaz. Böyle bir paranın harcandığı transfer politikası Trabzonspor’u dibe sürükler, bundan sonra saha sonuçlarından çok ekonomik tabloyu nasıl düzelteceklerinin üzerinde dururlar. Bugünkü yönetim ve bundan sonra gelecek yönetimin en büyük hesabı bu olacaktır. Bu Trabzonspor’un ekonomik tablosudur. Dediğim gibi Hacıosmanoğlu’nun nezdinde Trabzonspor yönetimi bu işi bilmiyor. Bilmediği için de hata yapıyor. Hata üzerine hata yapıyor" dedi.

"TRABZONSPOR'UN ÖNÜNÜ AÇIN"
Hatayoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimin bir an evvel kongre kararı alarak bordo-mavili kulübün önünü açması gerektiğini belirterek, şunları söyledi:
"Mevcut yönetimde bulunanlara ben buradan çağrı yapıyorum; özellikle geçmişte milletvekili olmuş Ali Kemal Başaran, Engin Hacısalihoğlu gibi isimler artık içeridekileri bizden daha iyi görüyorsunuz. Tüm bu olumsuzluklara göğüs gerip o koltuklarda 3-5 ay daha fazla kalmak için göz yumuyorsanız istifa edin. En azından Trabzonspor’un önünü açın. Eğer gerçekten çok olumlu işler yaptığınıza inanıyorsanız zaten delege bunun karşılığını size genel kurulda verir. Zaten 8 tane fire vermiş bir yönetimsiniz. Alın kongre kararınızı, çıkın delegenin karşısına. Yönetiminizi yenileyin, çalışma ekibinizi yeniden kurun. Trabzonspor bu kaostan kurtulsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler