Hacıosmanoğlu'na çağrı ; "Adresi saptırma!"

Saadet Partisi (SP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ali Düzenli seçim çalışmaları kapsamında gittiği Vakfıkebir'de olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçını değerlendirdi.  Dursun Ali Düzenli Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na da çağr

Hacıosmanoğlu'na çağrı ; "Adresi saptırma!"
Saadet Partisi (SP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ali Düzenli seçim çalışmaları kapsamında gittiği Vakfıkebir'de olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçını değerlendirdi.
 
 Dursun Ali Düzenli Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na da çağrıda bulundu. 
 
Düzenli Hacıosmanoğlu'nun kupayı Başbakan'dan istemesi gerektiğini belirterek "
Pazartesi günü Trabzonspor çok önemli bir maça çıktı. İstenmeyen olaylar yaşandı ancak bu istenmeyen olayların yaşanmasının nedeni Trabzonspor’un gasp edilen kupasının verilmemesidir. Trabzonspor’un başkanı hemen Başbakan’dan kupayı istemelidir. Adres saptırmasın. Başbakan söylese Türkiye Futbol Federasyon’u (TFF) bir dakika bile bu kupayı tutamaz. Kendisine sesleniyorum. Trabzonspor’un hakkı yeniyor. Bu şehrin ve bu taraftarın onuruyla oynanıyor.  Milli Görüş Trabzon’un hakkını yetirtmedi yetirmezde” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor