Hacıosmanoğlu'na bir tepki de AK Parti'den!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Son günlerde kamuoyunda hem Trabzonspor hem de Trabzon’a fayda getirmeyecek ve bazen kişilik haklarına saldırı mahiyeti içeren tartışmaların yaşandığını belirterek “ Bunu esefle karşılıyorum. Yaşananlar hiç ki

Hacıosmanoğlu'na bir tepki de AK Parti'den!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Son günlerde kamuoyunda hem Trabzonspor hem de Trabzon’a fayda getirmeyecek ve bazen kişilik haklarına saldırı mahiyeti içeren tartışmaların yaşandığını belirterek “ Bunu esefle karşılıyorum. Yaşananlar hiç kimseye katkı sağlamaz” dedi.

TALİHSİZ VE YAKIŞIKSIZ AÇIKLAMALAR!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Devlet eski Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak ile ilgili söylemiş olduğu sözlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Günnar açıklamasında "Son günlerde kamuoyunda hem Trabzonspor hem de Trabzon’a fayda getirmeyecek ve bazen kişilik haklarına saldırı mahiyeti içeren tartışmaların hiç kimseye katkı sağlamayacağı kanaatindeyim. Trabzon ve Trabzonspor’a hizmet eden herkese, her üyeye ve bu camianın her bir ferdine öncelikle şükran sunmak gerekir.  Talihsiz ve yakışıksız açıklamalar, söyleyene de, kurumuna da fayda sağlamayacaktır. AK Parti İl başkanlığı olarak ülkemize, şehrimize, spor camiamıza ve Trabzonspor’umuza büyük katkıları olan, 6 yıl bakanlık yapmış ve halen milletvekilimiz olan ve ayrıca Trabzonspor’un oyunculuğunu, takım kaptanlığını, asbaşkanlığını ve başkanlığını yaparak şampiyonluklar yaşamız Sn. Faruk Nafiz Özak’a söylenen “Seccadeli Sahtekar” ifadesi tüm kamuoyunu ve özellikle partililerimizi derinden yaralamıştır.

Partimizin, Trabzonlu hemşerilerimizin saygın bir ağabeyi konumunda ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın çalışma arkadaşı olan bakanımız Sn. Faruk Nafiz Özak’a atfedilen bu ifadeyi esefle karşıladık.  Bu tür kısır tartışmaların ve yersiz ifadelerin şehrimize ve Trabzonspor’umuza katkı sağlamayacağı aşikardır. Hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm Trabzonluların en büyük marka değerine sahip çıkmak en büyük vazifelerimizden olduğunun bilinmesi temennimizdir” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler