Hacıosmanoğlu, Yıldırım'la ilk kez...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın babası Abdulkadir Orman'ın cenaze töreni iki küs başkanı da uzun zaman sonra bir araya getirdi. Dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Abdulkadir Orman, toprağa verildi. Cenaze namazına ise oldukça

Hacıosmanoğlu, Yıldırım'la ilk kez...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın babası Abdulkadir Orman'ın cenaze töreni iki küs başkanı da uzun zaman sonra bir araya getirdi. Dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Abdulkadir Orman, toprağa verildi. Cenaze namazına ise oldukça büyük ilgi vardı. Spor, siyaset, iş dünyası ve sanat camiasından oldukça önemli isimleri bir araya getiren törene bir başka olay damgasını vurdu.

YILDIRIM VE HACIOSMANOĞLU AYNI YERDE

Geçtiğimiz yaz göreve gelen İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı olduktan sonra sivri çıkışlarıyla dikkat çekmişti. Şike yaptığı tescilli olan Aziz Yıldırım hakkında da sert açıklamalar yapan Hacıosmanoğlu, Aziz Yıldırım ile dünyada bir araya gelmeyeceğini söylemişti. İkiliyi Fenerbahçe-Trabzonspor mücadelesi bile tribünde bir araya getirememişti. Ancak Abdulkadir Orman'ın cenezesi, iki tarafı ilk kez aynı ortamda buluşturdu. Aziz Yıldırım ve İbrahim Hacıosmanoğlu, Fikret Orman'a taziye için cenaze namazında hazır bulundu. Böylelikle uzun zaman sonra ilk kez ikili arasında sadece metreler oldu.

İkili birbirlerine selam vermezken, aynı safta durmamak için de gayret gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler