Hacıosmanoğlu, Yıldırım açıklama

İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu, Fe­ner­bah­çe Baş­ka­nı Aziz Yıl­dı­rı­m’­ın İb­ra­him Tü­fek­çi isim­li Trab­zons­por­lu bir ta­raf­tar­la ha­va­li­ma­nın­da ya­şa­dı­ğı kav­gay­la il­gi­li çar­pı­cı yo­rum­lar­da bu­lun­du. Tü­fek­çi­’nin Yıl­dı­rı­m’­a y

Hacıosmanoğlu, Yıldırım açıklama
İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu, Fe­ner­bah­çe Baş­ka­nı Aziz Yıl­dı­rı­m’­ın İb­ra­him Tü­fek­çi isim­li Trab­zons­por­lu bir ta­raf­tar­la ha­va­li­ma­nın­da ya­şa­dı­ğı kav­gay­la il­gi­li çar­pı­cı yo­rum­lar­da bu­lun­du. Tü­fek­çi­’nin Yıl­dı­rı­m’­a yö­nelt­ti­ği ve tar­tış­ma­nın fi­ti­li­ni ateş­le­yen “Vic­da­nı­nız ra­hat mı­” so­ru­su­nu nor­mal kar­şı­la­yan Ha­cı­os­ma­noğ­lu “Bir ku­lüp baş­ka­nı­na Trab­zons­por ta­raf­ta­rı ola­rak o so­ru­yu so­ra­bi­lir­sin. Fakat on­dan son­ra­ki ha­re­ket­le­ri bizim tak­dir et­me­miz müm­kün de­ği­l” yorumunda bulundu.
 
Şi­ke da­va­sı ile igi­li hu­ku­ki sü­re­ci ku­lüp ola­rak ta­kip etik­le­ri­ni ifa­de eden Ha­cı­os­ma­noğ­lu “Biz ge­re­ken so­ru­la­rı da so­ru­yo­ruz. Bir baş­ka­nın bu tür gö­rün­tü­ler­le kar­şı kar­şı­ya kal­ma­sı­nı tas­vip et­mi­yo­ruz” di­ye ko­nuş­tu.
 
Baş­kan Ha­cı­os­ma­noğ­lu ge­le­cek haf­ta oy­na­ya­cak­la­rı Fe­ner­bah­çe der­bi­si hak­kın­da da “Bi­zim için sı­ra­dan bir maç. Ma­çın sa­ha­da oy­na­nıp, sa­ha­da bit­me­si­ni is­ti­yo­ruz” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
 
Tüfekçi: Bana küfretti
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın önceki gün kavga ettiği iddia edilen Trabzonspor taraftarı İbrahim Tüfekçi, olayı anlattı. Hürriyet'e konuşan Tüfekçi “Kafede Yıldırım’ı görüp yanına gittim, “Adım İbrahim Tüfekçi. Trabzon taraftarıyım. Vicdanınız rahat mı” dedim. Bana, “Çok rahatım” cevabını verdi. Bu sefer ben, “Şike yaptınız, utanmadınız mı” diye sordum. Bana, küfretti ve ceketini çıkarıp yumruk attı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler