Hacıosmanoğlu tribüne giremez

Sarı lacivertli bir yönetici, “Rakip takıma deplasman yasağı sürüyor. Dolayısıyla Hacıosmanoğlu, sarı lacivertli taraftarların arasında olsa bile tribünde oturamaz. Maçı ancak başkan sıfatıyla protokolde izleyebilir” dedi.F.Bahçe ile Trabzonspor arasında

Hacıosmanoğlu tribüne giremez

Sarı lacivertli bir yönetici, “Rakip takıma deplasman yasağı sürüyor. Dolayısıyla Hacıosmanoğlu, sarı lacivertli taraftarların arasında olsa bile tribünde oturamaz. Maçı ancak başkan sıfatıyla protokolde izleyebilir” dedi.

F.Bahçe ile Trabzonspor arasında pazar akşamı oynanacak lig maçının heyecanı yaşanırken, çok tartışılan bir konu da açıklık kazandı. İki kulüp arasında 3 Temmuz’dan beri devam eden tartışmalar, son dönemde bordo mavillilerin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun açıklamaları ile başka bir boyut kazanmıştı. Daha önce Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynayacakları maçı sarı lacivertli taraftarların içinde izleyeceğini söyleyen Trabzon Başkanı’na, F.Bahçe Yönetim Kurulu’nun bir üyesinden net mesaj geldi:

‘YASAK BAŞKAN İÇİN DE GEÇERLİ’

”BU müsabaka, il güvenlik kurulu kararına göre deplasman seyircisine açık değil. Dolayısıyla İbrahim Hacıosmanoğlu da tribünde izleyemez. Karşılaşmayı yalnızca protokolden takip edebilir.”

Son açıklaması ile bordo mavili taraftarların Şükrü Saracoğlu tribünlerinde maç izleyemeyeceğini hatırlatan F.Bahçe Yöneticisi, bu durumun başkan Hacıosmanoğlu’nun da tribünde yer almasına engel olduğunu vurguladı.

‘HİÇ SORUN YOK’

F.Bahçe taraftarının centilmen olduğunu ve sadece takımlarına destek vereceklerini de söyleyen bazı idareciler, “Bizim Trabzon taraftarıyla hiçbir sorunumuz yok ancak Hacıosmanoğlu ilk günden itibaren ortamı geren açıklamalarda bulunuyor. Maç izleme hakkını elbette ki kullanır. Ama kendi içimizde söylediği ağır sözleri unutmadık” sözleriyle Trabzon başkanını görmezden geleceklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor