Hacıosmanoğlu: Transfer kolay

Trabzonspor'un ligde şu andaki durumundan daha iyi noktada olması gerektiğini belirten Hacıosmanoğlu, "Ancak çok talihsizlikler yaşadık. Basit maçlar, puanlar kaybettik. Bir de haftada neredeyse üç maç oynuyoruz. Haliyle yorgunluk da oluyor. Biz şanssız b

Hacıosmanoğlu: Transfer kolay

Trabzonspor'un ligde şu andaki durumundan daha iyi noktada olması gerektiğini belirten Hacıosmanoğlu, "Ancak çok talihsizlikler yaşadık. Basit maçlar, puanlar kaybettik. Bir de haftada neredeyse üç maç oynuyoruz. Haliyle yorgunluk da oluyor. Biz şanssız bir şekilde maçlar kaybederken hakemlerin kazanması için, gol atmasını beklediği rakipler de böyle maçlar kazandı" dedi.

"TRİBÜNÜN BOŞ OLMASI ABARTILIYOR"

Mustafa Reşit Akçay'ın futbol anlayışına da değinen Hacıosmanoğlu, "Ben hocama inanarak yola çıktım. Çünkü 1461'de yaptıkları ortadaydı. Kolay değil Trabzon'da hocalık yapmak. Akçay ilk dönemlerini yaşıyor ve sabırlı olmalıyız. Kaldı ki ben de yıllardır başkanlık yapmıyorum. Benim de hatalarım oluyor" dedi.

Taraftarların maça gelmemesine de değinen Hacıosmanoğlu, "Bence bu konu çok abartılıyor. Tribünler tamamen boş değil. Boşluklar var sadece. Bilet fiyatları pahalı deniliyor. Şu anda 20 lira. Bundan aşağısı da bedava olur" ifadesini kullandı.

"MAÇLAR GEÇSİN, TRANSFER KOLAY"

Olcan Adın'ın attığı gollerden sonra sevinmemesine de değinen Hacıosmanoğlu, "Belki de totem yapıyordur. Mesela ben, Olcan'dan daha soğuk duruyorum. O gollerini atmaya devam etsin. Sevinip sevinmemesi önemli değil" diye konuştu.

Hacıosmanoğlu, ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun iki yıldız sözü için de, "Kendisine teşekkür ediyoruz. Şu an önümüzde önemli maçlarımız da var. Önce bunları atlatalım, sonrası kolay" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor