Hacıosmanoğlu transfer ile ilgili ne dedi?

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transferde olmazsa olmazlarının forvet olduğunu söyledi. Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Akçay'a güvenerek göreve getirdiklerini belirterek, Avrupa'da gösterdiği başarıyı ikinci yarıda ligde göstere

Hacıosmanoğlu transfer ile ilgili ne dedi?

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transferde olmazsa olmazlarının forvet olduğunu söyledi. Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Akçay'a güvenerek göreve getirdiklerini belirterek, Avrupa'da gösterdiği başarıyı ikinci yarıda ligde göstereceğine inandıklarını ifade etti.

Trabzon TV'de Nurgül Günaydın'ın hazırlayıp Günebakış gazetesi Spor Müdürü Rahman Turan ve İhlas Haber Ajansı Trabzonspor Muhabiri Gökmen Şahin ile sunduğu 90+3 programına katılan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, çarpıcı açıklamalar yaptı. Sözlerine yeni yıl mesajı vererek başlayan Hacıosmanoğlu, 2014 yılının huzur yılı olması dileğinde bulunarak, "Yeni yıl uzun bir soluk ve herkese başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmesini diliyorum. İkinci yarıdan başlamak üzere Trabzonspor sevdalılarının arzu ettiği başarıları yakalamasını temenni ediyorum" dedi.

"MUSTAFA AKÇAY'A GÜVENEREK TAKIMIN BAŞINA GETİRDİK"

Medical Park Antalyaspor maçı sonrası teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifa ettiği yönündeki iddialar hakkında Hacıosmanoğlu, Akçay'ı güvenerek takımın başına getirdiklerini hatırlatarak, "Dönem dönem rahatsızlıklar olabilir ama bunlar bizden kaynaklanan rahatsızlıklar değil. Bunun bilinmesini istiyorum. Hocaya söylediğiniz zaman hoca da kamuoyuna gerekli açıklamayı yapar. Bir takım rahatsızlıkları vardı rahat olmasını söyledik. Sonuçta Mustafa Hoca uzun yıllar Spor Toto Süper Lig'de hocalık yapan bir çalıştırıcı değil. 1461 Trabzon'da ortaya koyduğu kimlik ve kişilikle Trabzonspor'u hak ediyordu. Herkesin eksikleri var. Kimse mükemmel değil. Bizim de eksiklerimiz vardır. Biz de onunla beraber başladık başkanlığa. Kendisine, 'Milletin konuşmalarına kulak tıkaman lazım, işini yapman lazım' dedim. Biz ona hiç arkasındayız demedik, yanındayız dedik. Rahatsızlıkları vardı. Onları da giderdik. İnşallah takımın başında Allah ona Avrupa'da gösterdiği başarıları ikinci yarıda ligde de gösterir. Kendisi Trabzonspor'da layık olduğu yere gelecek" şeklinde konuştu.

"OLMAZ İSE OLMAZIMIZ FORVETTİR"

Bordo-mavili takımın başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transferde olmazsa olmazlarının forvet olduğunu belirterek, "Teknik direktör Mustafa Akçay'ın raporu doğrultusunda Trabzonspor'u hedeflerine taşıyacak takviyeleri zamanı geçirmeden yetiştirmeye çalışıyoruz. Olmazsa olmaz transferimizi sokaktaki çocuğa da söyleseniz bilir. Trabzonspor'un iyi bir forvete ihtiyacı var. Olmazsa olmazımız odur. Hocanın isteği doğrultusunda orta saha ve savunma bölgesine takviye düşünüyoruz. O bölgelere de oyuncu katmak için mücadele ediyoruz" diye konuştu.

"SAMİMİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ"

İbrahim Hacıosmanoğlu, samimi bir şekilde çalıştıklarını vurgulayarak, "Biz hep bunun mücadelesini veriyoruz. Trabzonsor'u iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Trabzonspor'u layık olduğu yerlere taşıyabilirsek burada duracağız. Taşıyamazsak, bizim Trabzonspor'dan bir istikbal beklentimiz yok. Tribüne geçeceğiz daha iyi yapanlar var ise gelip yapacaklar. Kimsenin endişe etmeye, çabalamaya, bir takım organizasyonlar yapmaya ihtiyacı yok. Biz burada başaralı olursak duracağız, başaralı olmazsak durmayacağız. Merak etmesin kimse" ifadelerini kullandı.

Yargıtay'ın şike dosyasını onaylayacağı yönündeki söylentiler ile ilgili olarak ise Hacıosmanoğlu, dosyanın onanacağı ile ilgili olarak kendilerinin de duyum aldığını ifade ederek, şunları söyledi: "Dosyanın yargıtay'dan dönmesine de imkan yok. Aksi bir durum olur mu olmaz mı sonuçta yargı bir karar verecek ama bu konuların fazla uzatılmaması lazım. Konunun farklı yerlere çekilmemesi gerekiyor. Bu tür kararların zamanında verilmesi gerekir. Namuslu ve inanan insanlar zaten bu kararı vermiş. Aksi bir karar namuslu insanların vicdanını zedeler başka bir şey olmaz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor