Hacıosmanoğlu; 'Trabzonspor'da transfer bitmez'

Akhisar yenilgisi başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu sinirlendirdi. Futbolcuların dikkatini çekecek olan Hacıosmanoğlu, Trabzon'a yakışmayan futbol oynayanlarla yolların ayrılabileceğini vurguladı Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Akhisar Belediye y

Hacıosmanoğlu; 'Trabzonspor'da transfer bitmez'
Akhisar yenilgisi başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu sinirlendirdi. Futbolcuların dikkatini çekecek olan Hacıosmanoğlu, Trabzon'a yakışmayan futbol oynayanlarla yolların ayrılabileceğini vurguladı
 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Akhisar Belediye yenilgisinden transfere kadar birçok konuda samimi açıklamalar yaptı. İlk olarak ligde oynanan son maçta takımın performansına değinen Hacıosmanoğlu, “Akhisar maçı çok kötü bir tabloydu. Ben takımla yaptığım ilk toplantıda şunları söyledim.
 
‘Yenilmeyeceksiniz diye bir beklentim yok ama Trabzonspor’a yakışan mücadeleyi vereceksiniz. Bunu yapmayanlar bizimle olamaz’ dedim. Sanırım bir kez daha hatırlatmak gerekecek. Bir daha söylüyorum. Takımdan kaybetmemesini beklemiyorum. Her takıma yenilebiliriz ama takıma, Trabzon halkına yakışır mücadele edeceksiniz” dedi. Transfer konusunda da çalışmaların sürdüğünü ifade eden başkan Hacıosmanoğlu, “Trabzon’da transfer bitmez. Biz zaten bu sezon yaptığımız işlerle bunu gösterdik. Gereken transferleri her zaman yaparız. Taraftarımızın ilgisi, sevgisi ve takımına aşkını biliyoruz. Sıkıntıları gidermek için bize güvensinler. Onlar takımlarını desteklesinler. Biz sorunları çözeriz” diye konuştu.
 
Akçay’la toplantı yapacak
 
Mevcut kadronun ciddi bir potansiyeli olduğunu da belirten Trabzonspor Başkanı şöyle dedi: “Zaman zaman bunu çok iyi gösterdiler. Ama önemli olan istikrarlı bir şekilde devam etmeleri. Bunu sağladığımızda zaten sorun ortadan kalkacak.” Bu arada İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Akhisar karşısında alınan farklı mağlubiyetinden dolayı teknik direktör Mustafa Akçay’la toplantı yapacağı ve sorunları masaya yatıracakları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor