Hacıosmanoğlu sözünde duracak mı?

Haber61.net/ Spor servisiTrabzonspor’da sıcak gelişmeler yaşanıyor.Bordo mavili takımda ligdeki kötü kötü gidişin ardından eleştiri oklarının üzerine yoğunlaştığı teknik direktör Vahid Halilhodzic, Lokoren karşılaşmasında adeta kendi ipini çekti. Vasat bi

Hacıosmanoğlu sözünde duracak mı?

Haber61.net/ Spor servisi

Trabzonspor’da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Bordo mavili takımda ligdeki kötü kötü gidişin ardından eleştiri oklarının üzerine yoğunlaştığı teknik direktör Vahid Halilhodzic, Lokoren karşılaşmasında adeta kendi ipini çekti. Vasat bir görüntü çizen takımın yanı sıra Boşnak teknik adamın oyuncu ve değişikliklerin yanı sıra yine tribüne gönderilmesi kendisini topun ağzına getirdi.

Diğer yandan maç öncesi ve sonrasın Ersun Yanal’ın Halilhodzic’in yerine getirileceği ve anlaşmanın sağlandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Halilhodzic’in istifasının istendiği de başka bir iddia olarak basına yansıdı.

Bu gelişmeler ışığında akıllara Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun verdiği söz geldi.  Hacıosmanoğlu, teknik direktörlüğe Halilhodzic’i getirdikten sonra eleştirilerin başlamasıyla birlikte hocasına sahip çıkarak “Başarıyı yakalayamazsak elbette hoca gideceği zaman onunla birlikte gideriz. Biz de burada durmayız” ifadelerini kullanmıştı. Halilhodzic’in gönderilmesinin gündemde olduğu bu günlerde Hacıosmanoğlu’nun sözünün arkasında durup durmayacağı merakla bekleniyor.

İşte Hacıosmanoğlu'nun o açıklaması;

Öte yandan bordo mavili camianın muhalif kanadı, Hacıosmanoğlu’nun teknik direktörlüğe Ersun Yanal’ı getirmek istemesini zaman kazanma çabası olarak yorumladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor