Hacıosmanoğlu Seydişehir'i ziyaret etti

Torku Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan futbol karşılaşması için Konya’ya gelen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Seydişehir ilçesini ziyaret etti.Daha önce Trabzon’un Of ilçesinde görev yapan Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ile birlikt

Hacıosmanoğlu Seydişehir'i ziyaret etti

Torku Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan futbol karşılaşması için Konya’ya gelen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Seydişehir ilçesini ziyaret etti.

Daha önce Trabzon’un Of ilçesinde görev yapan Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ile birlikte Seydişehir’in kurucusu Seyyid Harun Veli Camii ve türbesini, Eti Alüminyum Tesislerini ziyaret eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yöre halkı tarafından sevgiyle karşılandı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu pazar günü oynanan Torku Konyaspor Trabzaonspor maçını Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ile birlikte izledikten sonra Kaymakam Sonel’in konuğu olarak Seydişehir’e gitti. Seydişehir’de bir süre dinlenen Hacıosmanoğlu gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretten sonra ilçeden ayrıldı.

Kaymakam Tuncay Sonel, Torku Konyaspor-Trabzonspor maçının berabere bitmesine sevindiğini belirterek, “Sayın Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çok sevdiğimiz bir dostumuz. Torku Konyaspor’da çok iyi oynadı, yıkılsaydı üzülecektim. Maçın 0-0 berabere bitmesi beni memnun etti” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor