Hacıosmanoğlu, protesto edildi

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ Hazırlık maçında Trabzonspor ile Lokomotiv Tashkent karşı karşıya geldi. Heyecanlı başlayan hazırlık maçında beklenmeyen bir olay meydana geldi. Bordo-mavili takımın başkanı  Ethem İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzsonspor severler tara

Hacıosmanoğlu, protesto edildi

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ Hazırlık maçında Trabzonspor ile Lokomotiv Tashkent karşı karşıya geldi. Heyecanlı başlayan hazırlık maçında beklenmeyen bir olay meydana geldi. Bordo-mavili takımın başkanı  Ethem İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzsonspor severler tarafından slogan yağmuruna tutuldu. Trabzonspor'dan fırtına gibi bir transfer bekleyen taraftar umduğunu bulamayınca "olmuyor olmuyor beceremiyorsun başkan" ifadeleriyle İbrahim Hacıosmaoğlu'nu eleştirdiler.

Üstelik Trabzonspor taraftarları sadece transfer sıkıntısını dile getirmedi. 2013 yılında düzenlenen erken kongre de aday olan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "sevgili paydaşlarım ben ortak sevdamız Trabzonspor'a başkan seçilirsem 2010-2011 sezonunda çalınan kupamızıda laik olduğu yere, şehrimize getireceğim" sözünü hatırlattılar. Bu hatırlatmayı yaparken bordo-mavili taraftarlar şöyle tezahüratta bulundu; "Kupayı getiremeyen transfer mi yapacak? Olmuyor başkan olmuyor"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor