Hacıosmanoğlu Portekiz'e neden gidiyor?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Portekiz'in Benfica ile İtalya'nın Juventus takımları arasında Perşembe günü oynanacak karşılaşmayı davetli olarak izleyecek.Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA

Hacıosmanoğlu Portekiz'e neden gidiyor?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Portekiz'in Benfica ile İtalya'nın Juventus takımları arasında Perşembe günü oynanacak karşılaşmayı davetli olarak izleyecek.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Portekiz'in Benfica ile İtalya'nın Juventus takımları arasında Portekiz'in Lizbon kentindeki do Sport Lisboa e Benfica Stadyumu'nda TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı izlemek üzere Portekiz'e gidecek. İyi ilişkiler içinde olduğu Portekiz'in Benfica Kulübü Başkanı Luis Filipe Vieira'nın davetlisi olarak Portekiz'e gidecek başkan İbrahim Hacıosmanoğlu karşılaşmayı izledikten sonra Türkiye'ye dönecek. Benfica-Juventus karşılaşmasında aynı zamanda Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Bilindiği üzere Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı maçlar çıkartarak, grubunu lider tamamlayıp, İtalya'nın Juventus Kulübü'yle eşleşmişti. İki maçta da İtalyan ekibe 2-0'lık skorlarla mağlup olan bordo-mavili takım elenerek turnuvaya veda etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler