Hacıosmanoğlu PFDK'ya sevkedildi

F.Bahçe ile Trabzonspor arasında oynanan ve maçın ardından meydana gelen olaylarla gündeme gelen derbi maçıyla ilgili TFF Hukuk Müşavirliği'nin kulüplere ve kişilere yaptığı sevkler ortaya çıktı.Maçın temsilcileri Birtan Taşkınlar ile Recep Kaplan'ın rapo

Hacıosmanoğlu PFDK'ya sevkedildi

F.Bahçe ile Trabzonspor arasında oynanan ve maçın ardından meydana gelen olaylarla gündeme gelen derbi maçıyla ilgili TFF Hukuk Müşavirliği'nin kulüplere ve kişilere yaptığı sevkler ortaya çıktı.

Maçın temsilcileri Birtan Taşkınlar ile Recep Kaplan'ın raporları doğrultusunda F.Bahçe ve Trabzonsporla ilgili sevk işlemleri gerçekleşti. Ev sahibi ekip, çirkin ve kötü tezahurat, saha olayları ve kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamaların "sportmenliğe aykırı açıklama" olduğu gerekçesiyle PFDK'ya sevkedildi.

Resmi siteden yapılan açıklamalardan dolayı talimatlar çerçevesinde kulüp başkanı Aziz Yıldırım da otamatik olarak disiplin kuruluna sevkedilmiş oldu. Raporlarda saha olayları olarak rakip kaleci Onur'a atılan yabancı maddeler ve maçın bitiminin ardından protokol kapısı önünde yaşanan olaylar gösterildi. TFF Hukuk Müşavirliği ayrıca Trabzonspor kulübünü de yine güvenlik toplantısında alınan kararlara uymaması ve resmi siteden yapılan açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk etti. Kurul resmi siteden yapılan bu açıklamalardan dolayı talimatlar gereği kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu da disipline sevkederken Trabzonspor başkanı için yapılan sevk bununla sınırlı kalmadı.

İbrahim Hacıosmanoğlu ayrıca maç sonrası basın açıklaması sırasında rakip seyircilere karşı kullandığı sözlerden dolayı da PFDK'ya sevkedildi. Her iki temsilcinin Trabzonspor başkanının güvenlik toplantısında alınan kararlara uymadığını raporlarında belirtmesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor