Hacıosmanoğlu: Otyakmaz delikanlı adamdır...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA’nın Sivasspor ve Eskişehirspor’a 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası vermesini değerlendirdi.Trabzonspor Başkanı UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş’a ceza verdiğinde, "Diğer takımlara neden ceza verilmiyor?" d

Hacıosmanoğlu: Otyakmaz delikanlı adamdır...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA’nın Sivasspor ve Eskişehirspor’a 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası vermesini değerlendirdi.

Trabzonspor Başkanı UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş’a ceza verdiğinde, "Diğer takımlara neden ceza verilmiyor?" diye sorulduğunu ifade ederek şöyle dedi:

"UEFA, Avrupa’ya gitmeye hak kazanan takımların dosyasını aşağı indireceğinin beyanında bulunmuştu. Şike davasında adı geçen bütün kulüplerin UEFA’ya gitmeye hak kazandığında bu muamele ile karşı karşıya kalacağı gerçeği ortadaydı. Bunu en iyi bilen de TFF’ydi. Ama ne yazık ki 3 Temmuz sürecinden itibaren pisliğin üzerinde oturan ve orada oturmayı kendisine alışkanlık edinen, Türk futbolunu yöneten başkan ve yönetimi kurulları, 'Bu konu kapandı' diye açıklama yaptı. Onlar ne zaman, 'Bu konu kapandı' dese, Türk futbolu ceza alıyor. 3 Temmuz süreci Türk futbolunun temizliği açısından bir milattı. Şu anda Türk futbolunu yönettiğini sanan ama aslında yönetemeyerek Türk futbolunu dünyaya rezil eden kişiler erdem gösterip meşgul ettiği koltuklarından ayrılırsalar Türk futboluna hizmet etmiş olacaklar. Eğer ayrılmazsalar zaten Türk futboluna yön veren namuslu paydaşlar ile beraber, biz onları oradan göndermesini biliyoruz. Bunun çalışmalarına da başladık. Şimdi takımlarımız ceza alıyor yarın Türk futbolu komple ceza aldığı zaman da hak etmesine rağmen Avrupa’ya gidemeyen takımlar ve milli takımın ceza alacağı bir noktada bu rezilliği, bu ayıbı ortadan kaldırmaya kimsenin gücü yetmeyecek. İrade ortaya koyup bir kez doğru yolu görüp Türk futbolunun başından ayrılıp Türk futbolunu ahlaklı, adaletli ve namuslu bir şekilde yönetecek insanların gelmesine ön ayak olsunlar. En azından Türk futboluna bu hizmetini yapsınlar." 

"ODYAKMAZ DELİKANLI ADAMDIR, SÖZÜNÜN ARKASINDA DURSUN" 

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın, "Ben, 'Futbolcularıma alttan çalıştılar' demedim, 'Futbolcularıma alttan çalıştınız' dedim şeklinde yaptığı açıklamaya da tepki gösteren Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu: 

"O delikanlı adamdır. Ben bu konu ile ilgili bir daha açıklama yapmayacağım. Delikanlı adamlar sözünün arkasında durur. Bana, 'Futbolcularıma alttan çalıştınız' demedi, 'Beni bu işten ayır, ben işin içinde yokum ama benim futbolcularıma alttan çalıştılar' dedi. Benim iki çocuğum var iki çocuğumun üstüne yemin ederim bu şekilde bana söylediği söz budur. Delikanlıya yakışan da sözünün arkasında durmaktır. Biz onun sözlerinin üzerine ona sahip çıktık. Trabzonspor sevdalılarından da tepki aldık bu konuda ona nasıl sahip çıkarsınız diye. Bize söylenen söz budur. Herkes söylediği sözün arkasında dursun." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor