Hacıosmanoğlu Orada Bulunmamalıydı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) İstanbul Kazlıçeşme’deki mitingine katılan ve kürsüye çıkarak AK Partilileri selamlayan Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu MHP ve CHP İl başkanlarından tepki aldı.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl başkanı Yavuz

Hacıosmanoğlu Orada Bulunmamalıydı
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) İstanbul Kazlıçeşme’deki mitingine katılan ve kürsüye çıkarak AK Partilileri selamlayan Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu MHP ve CHP İl başkanlarından tepki aldı. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl başkanı Yavuz Karan, Hacıosmanoğlu’nun yeni seçilmesinin vermiş olduğu heyecandan kaynaklandığını ifade etti. Karan, “ Trabzonspor’un siyaset üzeri olduğunu ifade eden birinin çıkıp böyle bir harekette bulunması acemiliktir. Başkan yeni seçildi ve ne yaptığının farkında değil her halde. Trabzonspor camiasından özür dileyerek yoluna devam etmesi gerek. Sadece Trabzonspor’a değil spora siyaseti karıştırmamamız gerek. ”dedi. 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon il başkanı Muammer Demeli, Trabzonspor siyaset ile yıprandığını belirtti. Demeli, “ Trabzonspor bizim için bir değerdir. Kesinlikle siyasete bulaştırılmaması gerekli. Bu nedenle bu konu ile ilgili yorum yapmak istemiyorum. Biz MHP olarak Trabzonspor’u böyle görüyoruz. Fakat başkan orada bulunmamalıydı. ”şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor