Hacıosmanoğlu, oğlunun futbolcu olmasını istemiyor

Haber61.Net - Spor Servisi - Trabzonspor'un başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu transferden gündeme bir çok konuda açıklamalarda bulundu. Alt yapının önemine değinen Hacıosmanoğlu, " Trabzon'da futboldan başka bir şey yok bu nedenle gençleri futbola davet edere

Hacıosmanoğlu, oğlunun futbolcu olmasını istemiyor

Haber61.Net - Spor Servisi - Trabzonspor'un başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu transferden gündeme bir çok konuda açıklamalarda bulundu. Alt yapının önemine değinen Hacıosmanoğlu, " Trabzon'da futboldan başka bir şey yok bu nedenle gençleri futbola davet ederek daha iyi işler yapacağız. Alt yapıdan çıkan çocukların hepsi birer yıldız olacak. Sadi hocanın emekleri boşuna çıkmayacak ve alt yapıdan yıldız oyuncular çıkacak."dedi.

HOCA KONUSUNDA KONUŞTU

Transfer ile alakalı konuşan Hacıosmanoğlu, " Aldığımız oyuncular ile alakalı olanları söylüyoruz fakat çalışma yaptıklarımızı söylemiyoruz. Bu takımı şampiyonluğa oynayacak hedefte olan bir kadro olması için çalışıyoruz. İhtiyacı olan oyuncuları alarak hocanın göstermiş olduğu direktifler doğrultusunda hareket ediyoruz. Yerli oyuncu transferimiz tamamlanıyor bundan sonrada yabancı oyuncular geçeceğiz. Colman'a resmi bir teklif yok. Bize kendisi sezon bitmeden ayrılmak istiyorum dedi. şuanda hiç kimseden resmi bir teklif yok."ifadelerini kullandı. Halilhodzic'in maçlarını yakından takip eden Hacıosmanoğlu, "Dünya şampiyonasında ilk maçında biraz şansız kaldı hoca. Biz onun iki maçlık performansı ile sınamıyoruz o nedenle dünya kupası kriter değil. Hoca ile alaklı resmi bir açıklama yapıyoruz zaten dünya kupasından sonra resmi sözleşmesi bitiyor. "dedi.

G. SARAY BAŞKANINA TEŞEKKÜR EDERİM

 

Şike olayında değinen Hacıosmanoğlu, " 13. Ağır Ceza Mahkemesinin başkanı Fenerbahçeli. Biz hukuk'a Bu işleri bulaştırmadan her şeyin hukuk içerisinde olmasını istiyoruz. Beklentimiz de o yönde aksi takdirde bizim bir üst mahkemeye baş vurma hakkımız var. Sonuç bizim istediğimiz gibi çıkmazsa bizimde yapacak eylemlerimiz var."şeklinde konuştu. Galatasaray'ın Başkanına teşekkür eden Hacıosmanoğlu, " Başkana teşekkür ederim Bizim emeğimizi ve alın terimizi sahada kazandığımız şampiyonluğu elimizden alanlara çok güzel konuştu. Bizde Futboldan sonra aynı olayların baskette olması ve aynı odakların olması bu dalında zor günlere gittiğini gösteriyor. Bizde bu neden böyle bit açıklama yapmak zorundayız. Trabzonspor'a kim destek mesajı veriyorsa bizlerde onun yanındayız. Türk futbolunu kirleten insanları hangi alanda olursa olsun onlarla mücadele ederiz. "ifadelerini kullandı.  

BİZ YOK DEDİĞİMİZE KİMSE TEKLİF GETİREMEZ

Bir süredir Trabzonspor'un gündeminde olan yıldız oyuncu Olcan için açıklamada bulunan Hacıosmanoğlu, " Olcan şuan tatilde ve döndüğünde konuşacağız. biz onunla alakalı düşüncemiz belli kulüpte kalmasını istiyoruz. Takımımız Şampiyonluğa oynarken bir parçası olmasını istiyoruz. Kendi kararırını kendisi verecek ama biz kalmasını istiyoruz. Bizim satmıyoruz dediğimiz bir oyuncu ile alakalı teklif alamıyoruz bize kimse teklifte bulunma."dedi. Hacıosmanoğlu, " Oğlum basket oynuyor geçenlerde İstanbul'da Ortaokullar arası basket şampiyonu oldular. Beni aradı ve "artık benimde kupam var."dedi. Basket oynuyor. Benim çocuklarımın futbolcu olmasını istemiyorum. Farklı alanlarda kendilerini göstersinler."şeklinde konuştu.

Başkanın oğlu 12 yaşındaki oğlu Efe Hacıosmanoğlu'nun başkanın yanından ayrılmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

img_0116.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor