Hacıosmanoğlu: Nokta atışlar yapacağız!

İbrahim Hacıosmanoğlu, çok önemli açıklamalar yaptı. Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak, “Nokta atışlar yapacağız. Gururla izlenecek bir takım kuracağız” dedi.Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği başkanlığı yönünde bir talep geldiğini doğrulayarak, “Sadece

Hacıosmanoğlu: Nokta atışlar yapacağız!

İbrahim Hacıosmanoğlu, çok önemli açıklamalar yaptı. Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak, “Nokta atışlar yapacağız. Gururla izlenecek bir takım kuracağız” dedi.

Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği başkanlığı yönünde bir talep geldiğini doğrulayarak, “Sadece devrim olacaksa kabul ederim” diye konuştu. İşte başkanın ses getirecek açıklamaları...

Yeni sezon ve transferler
“Başından beri söylüyoruz. Şampiyonluğa oynayacak, taraftarımızın gururla ve heyecanla izleyeceği bir kadro kurmak için çalışıyoruz. Elimizde beklentilerimize karşılık bulamadığımız, bazıları da sorunlu yabancılar vardı. Bazılarıyla yolları ayırdık, bazılarıyla ayırıyoruz. Öyle sert şartları olan mukaveleleri var ki, adama bonservisini veriyorsun gitmiyor, üzerine para istiyor. En az zararla bu işi çözmeye çalışıyoruz. Türkiye’den aldığımız arkadaşlar hem karakteriyle hem de hedefleriyle bize uyan isimler. Bu futbolcuların transferi için de kimle konuşsak iyi şeyler söylüyor. Sadece ilk 11’inde değil, kulübesinde de eksikleri olan bir takımımız vardı. O nedenle hem 11’e hem kulübeye transfer yapıyoruz. Eksiklerimizin tespiti zaten öyle çok büyük bir muamma değil. Birkaç yabancı ve nokta transferle geçen sezonun çok önüne geçen bir Trabzonspor ortaya çıkartacağız. Sportif olarak bu takımı bir yerlere taşıyamazsak ben de Trabzonspor’un başkanı olmak istemem.”   

Kulüpler birliği başkanlığı

“Kulüpler Birliği başkanlığı gündeme geldi, doğru. Daha önce de böyle bir teklif yapılmıştı, kabul etmemiştim. Kulüpler Birliği’nin birlikte hareket etme, güç olma noktasındaki yaptırımına inanmıyorum. O nedenle eski düzen devam edecekse ben asla böyle bir görevi almam. Trabzonspor Başkanlığı gibi onur duyulacak, hayatımda en çok hayal ettiğim koltuklardan birinde oturuyorum. Ekstra görevleri ancak ve ancak bir devrim yapılacaksa kabul ederim. Ona da kaç kulüp destek verir, bakarız. Federasyon bazında etkili, yaptırımı olan bir kurum olabilecekse illa başkanı olmama da gerek yok, doğru işlerini her şekilde destekleriz. Fakat federasyona bu kulüplerin birçoğunun inancı, güveni yok. Federasyona çok şanslar tanıdık ama hiçbirini kullanamadı.” 

Kongre çağrısına cevap

“Menfaat ve çıkar grupları bu kongre işini sadece benim dönemimde değil, başka zamanlarda da hep çıkardı, çıkaracaktır da. Çünkü bundan besleniyorlar. Proje, iş, değer üretmeyen, sadece üretilene, ona da hep çıkar gözüyle bakıp eleştiren bir sistem oluşmuş. Tekerine çomak soktuğumuz, düzenini bozduğumuz, eski modelin dışına çıkardığımız herkes bizden şikayetçi! Aslında onların şikayeti benim ve arkadaşlarımın gururu. Çünkü verdiğimiz sözleri tutuyoruz, halka, gerçek Trabzonsporlu’ya hizmet için çalışıyoruz. Kongreden korkum olsaydı, önce kaybettikten sonra ikinci kez başkanlığa aday olmazdım. Korkumuz yok ama şu an bu kulübün kongreye değil, desteğe ve enerjisini doğru şekilde kullanmaya ihtiyacı var. "

‘Kimse susmamı beklemesin’

“Kimse benden susmamı beklemesin. Bu ülkede ahlâksızlık, hırsızlık yapanlar itibar görüyor ve bir de her platformda konuşma cesaretini buluyorsa Trabzonspor gibi her alanda aklanmış bir kulübün başkanı olarak ben neden susacağım? Ben göreve gelirken bu ahlâksız ve hırsızlardan hesap soracağıma dair söz verdim. İçeride-dışarıda her platformda hakkımızı arayacağız. Taraftarımız sabretsin, beklesin. Onların üzerine düşen takımı desteklemektir. Biz bu davanın hakkı ve hakkını da alacak olan tarafıyız.”  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler