Hacıosmanoğlu net konuştu; NEDEN OLMASIN!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu , UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda oyananacak olan Juventus maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.Juventus'un güçlü bir takım olduğunu belirten Hacıosmanoğlu " Galatasaray'a elenmelerinin ardından biz kurada Juvent

Hacıosmanoğlu net konuştu; NEDEN OLMASIN!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu , UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda oyananacak olan Juventus maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Juventus'un güçlü bir takım olduğunu belirten Hacıosmanoğlu " Galatasaray'a elenmelerinin ardından biz kurada Juventus'un bize çıkmasını istiyorduk. Kuvvetli bir takım, ülkesinde lider konumdalar. Ancak biz onlarla başabaş oynayabilecek güçteyiz" dedi."

MANDIRALI NEDEN OLMASIN

Mustafa Akçay'ın görevden ayrılmasının ardından takımın başına geçen Hami Mandıralı için "Onunla devam etmememiz için hiç bir neden yok" diyen Başkan Hacıosmanoğlu sözlerine şöyle devam etti;

" Yabancı oyuncularımız konusunda oldukça uyumlu. Hami hocanın geçmişte yaptıklarına yabancı futbolcular saygı duyuyor. Hiçkimse antrenör olarak doğmuyor. Ona şans vermeliyiz. Ancak kendisinin Süper Lig için yeterli diploması yok. Bunun içinde kendisinin yanına bir yardımcı vereceğiz. Kendisiyle de görüşeceğiz, devam etmemesi için bir neden yok"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor