Hacıosmanoğlu Mandıralı için nabız yoklayacak

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kamoyunun ısrarını dikkate alarak Galatasaray maçının ardından Hami mandıralı için nabız yoklayacağı öğrenildi.Avrupa kupalarına katılma yolunda Galatasaray ile tarihi bir maça çıkacak olan Trabzonspor'da, t

Hacıosmanoğlu Mandıralı için nabız yoklayacak

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kamoyunun ısrarını dikkate alarak Galatasaray maçının ardından Hami mandıralı için nabız yoklayacağı öğrenildi.

Avrupa kupalarına katılma yolunda Galatasaray ile tarihi bir maça çıkacak olan Trabzonspor'da, takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı'nın sezon sonu takımda kalıp kalmayacağı tartışılıyor. Bordo-mavili yönetimin bu konuda net bir tavır ortaya koymaması tartışmaları beraberinde getirirken, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, büyük bir aksilik yaşanmaması halinde Galatasaray maçı sonrası gelecek sezonun teknik yapısıyla ilgili açıklamada bulunması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de arzuladığı bölgeden uzak kalan ancak Avrupa kupalarına katılarak biraz olsun teselli bulmak isteyen Trabzonspor, hafta sonu evinde Galatasaray ile tarihi bir maça çıkacak olmasına rağmen, takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı'nın geleceği merak ediliyor. Takımın başına geçmesinin ardından oynattığı futbol ve aldığı saha sonuçlarla bordo-mavili taraftarların büyük desteğini alan genç çalıştırıcı Galatasaray maçını kazanarak, bu konudaki ivmeyi tamamen kendi lehine çevirmeyi hedefliyor. Mandıralı'nın durumunun Galatasaray maçı sonrası netleşmesi bekleniyor.

TEKNİK YAPI DEĞİŞEBİLİR

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından takımı emanet ettiği Hami Mandıralı'yı gelecek sezonda takımda tutmak istiyor. Bordo-mavili taraftarların Mandıralı ısrarını dikkate alacak olan Hacıosmanoğlu, sarı-kırmızılı takımı ile oynanacak olan maçın ardından kamuoyunda Mandıralı için nabız yoklayacak.

Başkan Hacıosmanoğlu, genç çalıştırıcı hakkında beklediği tepkiyi alamaması halinde alternatif seçenekleri yönelecek. Bu seçeneklerin başında ise Hami Mandaralı'nın tecrübeli bir isim ile birlikte çalışması var. Diğer bir seçenek ise Mandıralı'nın, takımı çalıştırıp teknik patronluk yapması ve üzerine sportif direktörlük adı altında bir isim getirerek tecrübelerinden yararlanmak. Bu düşünceler doğrultusunda Hacıosmanoğlu, Hami Mandıralı ile de görüşüp bir karara varacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler